Post by dimitris212 » Thu Oct 31, 2013 6:37 am

Καλησπέρα σας, έχει τεθεί ένα θέμα λίγο περίεργο σχετικά με τρόπο πληρωμής και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εφικτό στο Opencart.

Έχω δει σε κάποιο eshop ότι ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία και μετά του έρχεται email για την διαθεσιμότητα των προϊόντων από την εταιρία και το mail περιλαμβάνει το Link για να κάνει την πληρωμή.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο τελευταίο βήμα:

Πιστωτική κάρτα

Βήμα 1o: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Βήμα 2o: Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής (αφορά παραγγελίες εκτός Ελλάδος & Κύπρου), καθώς και το LINK για την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλον της EUROBANK.

Βήμα 3ο: Αποστολή παραγγελίας.

Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας και να δεσμευθούν για λογαριασμό σας τα προϊόντα θα πρέπει εντός 24 ωρών από τη λήψη του email μας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Active Member

Post by People's Code » Thu Oct 31, 2013 3:05 pm

Αυτό θέλει mod. Χωρίς τροποποίηση, το πλησιέστερο που λειτουργεί περίπου έτσι είναι να χρησιμοποιήσεις paypal express και authorize.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by dimitris212 » Mon Nov 04, 2013 1:23 am

Mod εννοείς κάποιο module ή developer να το αναπτύξει?

Active Member

Post by People's Code » Mon Nov 04, 2013 5:21 am

Εννοώ ότι θέλει τροποποίηση. Δεν έχω ελέγξει αν παρέχεται κάποια έτοιμη λύση για αυτό που χρειάζεσαι. Αν δεν υπάρχει κάτι έτοιμο θα χρειαστεί developer.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas