koukal jsem, že v opencart 1.5.5.1 je již v základu filtr zboží. Proto jsem se ho rozhodl vyzkoušet. Založil jsem novou skupinu filtrů, pár filtrů, přidal několik položek filtru do kategorie a přidal filtr ke zboží.
Následně jsem nainstaloval modul filtr a nastavil šablonu category, pravý sloupe, povoleno. Na stránkách se tento filtr zobrazí, ale jakmile zboží dám vyfiltrovat zobrazí se tato chyba:
Code: Select all
Notice: Error: Not unique table/alias: 'pf'
Error No: 1066
SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total FROM oc_product_to_category p2c LEFT JOIN oc_product_filter pf ON (p2c.product_id = pf.product_id) LEFT JOIN oc_product p ON (pf.product_id = p.product_id) LEFT JOIN oc_product_field pf ON (p.product_id = pf.product_id) LEFT JOIN oc_product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id) LEFT JOIN oc_product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id) WHERE pd.language_id = '2' AND p.status = '1' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = '0' AND p2c.category_id = '63' AND pf.filter_id IN (1) in /data/web/virtuals/17808/virtual/www/subdom/shop2/system/database/mysql.php on line 50