Здравейте,
Имам проблем със снимките в Opencart направени са така, че да излизат само местата, които се посочат от мишката а не цялата снимка. Как да оправя това и възможно ли е да се направи така, че да може да качвам по големи снимки.
Благодаря предварително!
Имам проблем със снимките в Opencart направени са така, че да излизат само местата, които се посочат от мишката а не цялата снимка. Как да оправя това и възможно ли е да се направи така, че да може да качвам по големи снимки.
Благодаря предварително!
С коя версия на opencart си?
Вариантите за качване на по-големи файлове са два:
- през FTP
- с увеличаване квотата за upload
- през FTP
Ами това е сайтът ми mallforarts.com. Аз просто искам да си излиза в пълните пиксели. Това е! Извинявай ако правилно не съм задал въпроса! Проблема наистина е в това че сега не се показват снимките в цялостен размер и в пълната си големина и не може да се кликне на тях за да излязат в отделен прозорец.JOHNYTHEWINNER wrote:С коя версия на opencart си?
- през FTP
Явно имаш някакъв модул, който използва zoom.
Погледни си настройките и си припомни какво си инсталирал.
Ако искаш-дай ми някакъв администраторски акаунт в магазина и ще погледна аз.
Не не е модул погледнах модулите до толкова се ориентирам мисля че е настройка отвън! Това е версията на Open Cart - Version 1.5.1.JOHNYTHEWINNER wrote:Явно имаш някакъв модул, който използва zoom.
Какво ще рече "настройка отвън"? АКо смяташ, че сървъра ти определя доколко да се зуумва, значи си на грешен път.
За да се случва това трябва или да имаш настройки в самия opencart или да си добавил модул, който отново можеш да управляваш от админ панела (на 99%).
За да се случва това трябва или да имаш настройки в самия opencart или да си добавил модул, който отново можеш да управляваш от админ панела (на 99%).
Ами благодаря ти за търпението но това са модулите ми:JOHNYTHEWINNER wrote:Какво ще рече "настройка отвън"? АКо смяташ, че сървъра ти определя доколко да се зуумва, значи си на грешен път.
Account
Affiliate
Banner
Bestsellers
Carousel
Category
Featured
Google Talk
Information
Latest
Имаш ли идея къде в какви настройки на opencart трябва да вляза за да го оправя?
Slideshow
Specials
Store
Welcome
Приятелю,
В нито едно от тези места нямаш подобни опции.
Админ панела ти е на български като сайта нали?
Потърси в Разширения->Допълнителни модули.
Търси модул, който в името си съдържа Zoom.
Прави ми впечатление, че например ТУК нямаш зуум върху картините, а ТУК е наличен. Това ще рече, че имаш настройка за новите категории дали да се прилага правилото за зуум или не.
Размера на картинките иначе можеш да зададеш от Системни->Настройки->Изображения.
Извинявай, но така дистанционно и само по клиентската част не мога да ти дам друг съвет.
Успех!
Прави ми впечатление, че например ТУК нямаш зуум върху картините, а ТУК е наличен. Това ще рече, че имаш настройка за новите категории дали да се прилага правилото за зуум или не.
Размера на картинките иначе можеш да зададеш от Системни->Настройки->Изображения.
Извинявай, но така дистанционно и само по клиентската част не мога да ти дам друг съвет.
Успех!
Все пак благодаря, админа ми е на английски и имам само Moduls нямам допълнителни поне аз не ги намирам. Все пак благодаря, че опита.JOHNYTHEWINNER wrote:Приятелю,
Успех!
Най-горе намери "Extensions" и след това "Modules".
Потърси там модул, който най-вероятно има в заглавието си "Zoom".
Ако не го намираш, отвори в два съседни прозореца администраторският изглед на двете категории, които ти посочих по-горе. Опитай да намериш разлика между тях. Аз лично съм убеден, че зуума е плод на модул или е част от темата ти (или добавка за дифолтната) и настройките не са в категориите, но все пак е вариант.
Все още предложението ми аз да погледна е в сила.
Създай група потребители (System->User->User groups) с някакво име (например JOHNY).
Направи акаунт с избрано от теб име и парола, които ще ми пуснеш на лично съобщение и ги направи част от тази група.
Задай права за групата за четене и промяна на extensions/module.
Ще се логна и огледам модулите и няма да имам достъп до доставни цени,продажби,статистики,промяна на други потребители и т.н.
Ако е неприемлив за теб вариант - желая ти успех и още веднъж внимателно провери всички модули-разковничето е там!
Поздрави!
Потърси там модул, който най-вероятно има в заглавието си "Zoom".
Ако не го намираш, отвори в два съседни прозореца администраторският изглед на двете категории, които ти посочих по-горе. Опитай да намериш разлика между тях. Аз лично съм убеден, че зуума е плод на модул или е част от темата ти (или добавка за дифолтната) и настройките не са в категориите, но все пак е вариант.
Все още предложението ми аз да погледна е в сила.
Създай група потребители (System->User->User groups) с някакво име (например JOHNY).
Направи акаунт с избрано от теб име и парола, които ще ми пуснеш на лично съобщение и ги направи част от тази група.
Задай права за групата за четене и промяна на extensions/module.
Ще се логна и огледам модулите и няма да имам достъп до доставни цени,продажби,статистики,промяна на други потребители и т.н.
Ако е неприемлив за теб вариант - желая ти успех и още веднъж внимателно провери всички модули-разковничето е там!
Поздрави!