Post by htsopelas » Sat Sep 07, 2013 7:13 am

Καλησπέρα σας για ακόμη μία φορά...
η ερώτηση μου αυτή την φορά είναι λίγο περίπλοκη... έχω δει σε αρκετά site του εξωτερικού και λιγότερα του εσωτερικού όταν πας στο προϊόν (π.χ. μπλούζες) να έχει επιλογή χρωμάτων και όταν πατάς πάνω στο κόκκινο χρώμα να γίνεται η μπούζα κόκκινη, όταν πατάς πάνω στο κίτρινο να γίνεται κίτρινη, κ.τ.λ. Υπάρχει κάτι παρόμοιο σε o.c.?

New member

Post by alexharalam12270 » Thu Sep 12, 2013 2:51 am

Από όσο ξέρω φίλε μου επειδή το είχα ψάξει και εγώ δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία στο opencart. Υπάρχει όμως σε άλλη πλατφόρμα που έχω δοκιμάσει αλλά δεν θα την σύστυνα γιατί δεν έχει μεγάλη ελληνική κοινότητα, το backoffice της (admin panel) είναι πονοκέφαλος καθώς και η διαδικασία του checkout (παραγγελία) δεν είναι καλαίσθητη. Επίσης τα έτοιμα template σε αυτήν την πλατφόρμα είναι πολύ ακριβά σε σχέση με του opencart που είναι σε πολύ λογικές τιμές. Επίσης στο opencart έχω βρει και πολλά δωρεάν template που έχουν μέχρι και Theme Settings Module που ρυθμίσεις διάφορα όπως το footer, την σελίδα εποικοινωνίας και άλλα καθώς και το stylesheet χωρίς κώδικα αλλά με πεδία που γράψεις τον κωδικό των χρωμάτων.

My Profile

New member

Location - Greece

Post by botonakis » Thu Sep 12, 2013 4:24 pm

Το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει στο OpenCart στο περίπου. Δηλαδή να μην αλλάζει η εικόνα του προϊόντος, αλλά να υπάρχει εικόνα ως επιλογή.

Έγραψα ένα σχετικό άρθρο για αυτό εδώ: Επιλογές προϊόντων με εικόνες στο OpenCart

Ελπίζω να σας βοηθήσει.

Active Member

Location - Athens, Greece