Здравейте,
Трябва ми да мога да виждам в списъка с продукти (каталог->продукти) кой е качил дадения продукт.
Например в момента в списъка за всеки продукт има (в този ред) чекбокс, изображение, име на продукта, модел, цена, количество и статус.
На мен ми трябва на мястото на количество да пише името на потребителя, който е пуснал продукта за продажба, а на мястото на модела да пише е-мейл-а на потребителя, който е пуснал продукта за продажба.
Бихте ли ми казали какво къде по файловете да променя, за да направя необходимите корекции?
Благодаря предварително.
ПП. За по-бърз контакт можете да ми пишете на dnevni@abv.bg
Трябва ми да мога да виждам в списъка с продукти (каталог->продукти) кой е качил дадения продукт.
Например в момента в списъка за всеки продукт има (в този ред) чекбокс, изображение, име на продукта, модел, цена, количество и статус.
На мен ми трябва на мястото на количество да пише името на потребителя, който е пуснал продукта за продажба, а на мястото на модела да пише е-мейл-а на потребителя, който е пуснал продукта за продажба.
Бихте ли ми казали какво къде по файловете да променя, за да направя необходимите корекции?
Благодаря предварително.
ПП. За по-бърз контакт можете да ми пишете на dnevni@abv.bg
"На мен ми трябва на мястото на количество да пише името на потребителя, който е пуснал продукта за продажба" - Поне до колкото разгледах базата данни за продуктите OpenCart не пазят ID-то на потребителя добавил продукта в базата данни тоест ще ти е необходимо да си добавиш такова поле където при добавяне на продукта да се запазва ID-то на потребителя, след което да можеш да извлечеш името и е-мейла му.
1.) Добавяне поле в базата данни за съхранение на потребителското ID
2.) Промяна на admin/model/catalog/product функция-> addProduct да записва ID-то на потребителя във базата данни.
3.) Промяна на catalog/model/catalog/product функция-> getProducts да извлича името и е-мейла на потребителя от неготово ID.
4.) Промяна на admin/controller/catalog/product функция-> getLists към масива на продуктите да предава към view-то името на потребителя и е-мейла.
5.) Промяна на admin/view/template/catalog/product_list.tpl просто сменяш полетата на тези които желаеш
Успех
1.) Добавяне поле в базата данни за съхранение на потребителското ID
2.) Промяна на admin/model/catalog/product функция-> addProduct да записва ID-то на потребителя във базата данни.
3.) Промяна на catalog/model/catalog/product функция-> getProducts да извлича името и е-мейла на потребителя от неготово ID.
4.) Промяна на admin/controller/catalog/product функция-> getLists към масива на продуктите да предава към view-то името на потребителя и е-мейла.
5.) Промяна на admin/view/template/catalog/product_list.tpl просто сменяш полетата на тези които желаеш
Успех

Благодаря за отговора. Мисляу че първите три точки си ги има, понеже по един или друг начин системата помни кой потребител кой точно продукт е качил и му заделя процент от продажбите в собствена отделна сметка за всеки потребител - системата ми я модифицира един грък срещу има - няма една кофа пари, но така я "направи", че още дълго ще съжалявам, че го срещнах.
Няма ли начин view-то и мейла да се вземат от страницата с потребители, където тези данни вече ги има?
И какво ще ми струва в пари някой от Вас да извърши тези модификаци? Дайте някоя оферта (може и на мейла от горния ми пост).
Няма ли начин view-то и мейла да се вземат от страницата с потребители, където тези данни вече ги има?
И какво ще ми струва в пари някой от Вас да извърши тези модификаци? Дайте някоя оферта (може и на мейла от горния ми пост).
Ами трябва да погледна как ти е модифицирана системата аз говорих ако ти е чист OpenCart v1.5.5.1. Ако може да ми пратиш някакво копие от структурата си на базата данни може и да мога да ти помогна за това какво трябва да се направи.
Поздрави
Поздрави
Не мога да дам такъв достъп. Извинявам се и съжалявам, но за мен сте напълно непознат човек, а това е действащ магазин в който се въртят реални пари в реално време и то в немалки количества. Да ви дам подобен достъп ще означава, че съм ви дал достъп до всички банкови сметки, пейпал и ипей акаунти, както и до всички кредитни и дебитни карти на всички клиенти, заедно с пълните права да боравите с тях, включително и с всички суми в тях. Моля, поставете се на мое място и се опитайте да ме разберете - все пак не говорим за някой чат или форум, а за достъп до стотици хиляди лева, а може би и повече, 99% от които не са мои, а на клиентите.
Само ако разберат клиентите за подобен случай и целия магазин става безсмислен, понеже никой няма да посмее повече да ми се довери да ми даде достъп до парите си, камо ли да купува/продава в него и това ако се задоволят всички просто да си тръгнат без да има други последици.
Само ако разберат клиентите за подобен случай и целия магазин става безсмислен, понеже никой няма да посмее повече да ми се довери да ми даде достъп до парите си, камо ли да купува/продава в него и това ако се задоволят всички просто да си тръгнат без да има други последици.
Имате ли инсталиран vqmod?
Ако Да, ще ви го направя модула, и ще качите само 1 xml файл.
Пишете ми на PM , коя версия на OpenCart ползвате, и ще се договорим.
Ако Да, ще ви го направя модула, и ще качите само 1 xml файл.
Пишете ми на PM , коя версия на OpenCart ползвате, и ще се договорим.
Power Image Manager | Multi Image uploader | Bulk Update Products to Categories | Bulk Update Orders
NEW! Bulk add options | New! Bulk add attributes | NEW! Keep it Simple Checkout!