Post by Anttinko » Thu Jul 04, 2013 3:43 pm

Dobrý den,

po úspěšném vyřešení problému s Colorboxem jsem se setkal s dalším problémem.

V první fázi jsem zprovoznil elektronický obchod na doméně eshop.vinotekaumourenina.cz. Později bylo přání na duplikaci tohoto elektronického obchodu s tím, že by se upravil design a vyhodilo by se ze šablony vše, souvisí s eshopem. Možno vidět na vinotekaumourenina.cz. (instalace opencartu se šablonou nahozeno na stejnou databázi). Téměř vše funguje, vytvoří se kategorie, upraví se hlavní stránka - změna jde vidět na obou eshopech. Problém se však s obrázkama, respektive přidáváním nových produktů. Na eshop. ... se vše ukáže korektně. Na hlavním webu však ne viz.: http://www.vinotekaumourenina.cz/vino/i ... onnachiara .

Může tam být problém s cache paměti? databází?

Děkuji za případné odpovědi.

Ondřej

Newbie

Post by hawkey » Thu Jul 04, 2013 7:11 pm

Patrně chybí práva k zápisu v adresářích image/cache

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Anttinko » Thu Jul 04, 2013 7:43 pm

Tak jsem na to přišel. Jsem "idiot" je jasné, že když se uploaduje nové zboží tak se ty obrázky nahrají na ftp pouze pro ten eshop. Na www si to sice natahá texty atp. z databáze, ale obrázky jsou natvrdo na subdoméně. Takže to budu muset vždy ručně zkopírovat do www adresáře /image

PS: Každopádně nechápu, jakto, že když se přidá obrázek do welcome, tak se zobrazí na obou dvou webech. Tohle děla jen u produktu.

Newbie