Είμαι καινούριος στο opencart Και η ερώτηση μου είναι η εξής
Εγκαθιστώ το πακέτο κανονικά και όλα πράσινα. Η εγκατάσταση τελειώνει με επιτυχία και μου λέει να σβήσω τον φάκελο install
ΟΚ, τον σβήνω και μετά ανοίγοντας είτε το front είτε το admin μου λέει η σελίδα δεν υπάρχει
Αν δεν σβήσω τον φάκελο install συνεχίζει κάθε φορά να κάνει εγκατάσταση ξανά και ξανά
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Είναι online ή offline η εγκατάσταση ? Χρησιμοποιείς κάποιο .htaccess ?
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Το έκανα copy μέσα στο wwwroot και εκει υπάρχουν τα αρχεία
config.php
index.php
.htaccess
php.ini
αν θες να σου στειλω προσωπικο μήνυμα με τα στοιχεία έισόδου
- Μετονόμασε προσωρινά το .htaccess σε .htaccess.txt και έλεγξε αν λειτουργεί το site
- Το άλλο που πρέπει να ελέγξεις είναι τα permissions των αρχείων και γενικότερα του φακέλου wwwroot. (Επειδή χρησιμοποιείς IIS server που δεν έχω σχέση και δεν σκοπεύω ποτέ να έχω γιατί χρησιμοποιώ αποκλειστικά Linux, προτείνω αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω να στείλεις ένα ticket στο provider σου και να ρωτήσεις πως αλλάζουν τα permissions)
PeoplesCode.com
Έτσι και αλλιώς στο δευτερο βήμα της εγκατάστασης τα βρήσκει όλα τα permissions σωστα
Γενικά πάντως τα αρχεία πρέπει να είναι 644 (-rw-rw-r--) ή 444 (-r--r--r--), ενώ οι φάκελοι 755 (rwxr-xr-x). Αυτό λειτουργεί σε περιπτώσεις που ο server τρέχει ως χρήστης του account, αλλοιώς μπορεί να χρειαστεί να δώσεις περισσότερα permissions στους φακέλους.
Δεν μου απάντησες στις άλλες δύο ερωτήσεις.
- Διέγραψες όλη την εγκατάσταση και άφησες μόνο τα τέσσερα αρχεία που ανέφερες ?
- μετονόμασες το .htaccess se .htaccess.txt ?
PeoplesCode.com
Δοκίμασα να το κάνω και .TXT και να το διαγραψω.
Τελειώνει κανονικά αλλά μετά σβήνοντας το φάκελο INSTALL λεει FILE NOT FOUND αφου τον ψάχνει πάλι
- Μετά την εγκατάσταση, άνοιξε τα αρχεία config.php και admin/config.php
- Έλεγξε αν έχει εγγραφεί περιεχόμενο ή είναι κενά ?
PeoplesCode.com
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests