Post by Sekki87 » Wed May 08, 2013 6:24 am

Pozdrav svima,

Potrebna mi je pomoc ili neko da me uputi ako postoji neki dodatak za ovo sto mi treba radi se o sledecem, ima sajt koji se bavi prodajom delova za mobilne telefone koristim cms opencart, sim sto mi je potrebno da podelim grupe korisnika na fizicka lica i pravna lica kada se obicni korisnik koji je fizicko lice uloguje na stranicu prikaže mu se jedna cena za neki artikal a kada se prijavi korisnik koji ima status pravnog lica pojavi mu se umanjena cena tog istog artikla, znaci ja želim da na jedan artikal imam dve razlicite cene za dva razlicita korisnika, kako to da izvedem da li može neko pomoci ili uputiti kako se to uopšte radi.

Newbie

Post by mldnkslvc » Wed May 08, 2013 7:23 pm

Imas dva nacina za resavanje ovog problema. jedan je da dodas novu grupu korisnika i da na svakom proizvodu za kolicinu po komadu za tu grupu postavis popust, a drugi je da prepravis opencart, tj da dodas u formi za unos proizvoda polje cene za pravno lice, i onda da na osnovu toga prepravis opencart. Sto se ekstenzija tice, nisam ih trazio, i ne znam ima li takve ekstenzije

New member