Post by CZechBoY » Thu Oct 03, 2013 2:22 pm

Abych řekl pravdu, tak v těch šablonách jsou chyby skoro pořád.

Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží

Active Member

Location - Europe, Czech republic; Hradec Králové, Brno

Post by darksir » Fri Jan 24, 2014 4:36 am

Jsem se k tomu dostal az ted a protoze jeste dodelavam par veci, zjistil jsem, ze mi mezitim vydali dve nove verze OpenCart. Narazil jsem ale na to, ze mam sablonu, ktera saha i do core souboru OpenCartu. Meni cotrollery, apod.

Budu to ted muset resit tak, ze jsem preinstaloval OC - upgrade se povedl, no a tedka podle souboru sablony prekopirovat ty soubory ze zalohy a doufat, ze v nich nebyla zmena zahrnuta v nove verzi OC.

Da se to resit nejak lepe? Nevydavaji treba ke kazde nove verzi informace, co se ve kterych souborech zmenilo? Byla by to asi docela vyrazna pomoc.
No a nebo se vykaslat na aktualizace? Jsem docela na-ranej na takovou sablonu, protoze s tim budou do budoucna asi velke problemy :-( ach jo.

New member

New member

Post by darksir » Fri Jan 24, 2014 5:48 am

To je docela fajn.... takze chapu spravne, ze kdyz kazdy novy upgrade provedu rucne postupnym pozmenenim souboru, tak by melo vse fungovat? Nebo da se to nejak automatizovat? Nahodit stare soubory a nechat si zobrazit zmeny? Celkove me ten git zaujal, ale chce to asi hodne casu na studium, ktery ted nemam, proto se ptam, i kdyz bych se to zrejme docetl.
Ja vsechno boucham v PSpadu, nebo poznamkovem bloku, coz je asi dost pravek, kdyz existuji takove porovnavaci vychytavky :-)

New member

Post by BooM Development » Fri Jan 24, 2014 6:25 am

Aj v PSpade sa dajú porovnať dva súbory, keď otvoríte jeden a na jeho názov na lište kliknete pravým tlačidlom tak tam dáte porovnať súbor a vyberiete s ktorým a ono Vám to zvýrazní všetky odlišnosti

New member