Abych řekl pravdu, tak v těch šablonách jsou chyby skoro pořád.
Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží
Jsem se k tomu dostal az ted a protoze jeste dodelavam par veci, zjistil jsem, ze mi mezitim vydali dve nove verze OpenCart. Narazil jsem ale na to, ze mam sablonu, ktera saha i do core souboru OpenCartu. Meni cotrollery, apod.
Budu to ted muset resit tak, ze jsem preinstaloval OC - upgrade se povedl, no a tedka podle souboru sablony prekopirovat ty soubory ze zalohy a doufat, ze v nich nebyla zmena zahrnuta v nove verzi OC.
Da se to resit nejak lepe? Nevydavaji treba ke kazde nove verzi informace, co se ve kterych souborech zmenilo? Byla by to asi docela vyrazna pomoc.
No a nebo se vykaslat na aktualizace? Jsem docela na-ranej na takovou sablonu, protoze s tim budou do budoucna asi velke problemy :-( ach jo.
Budu to ted muset resit tak, ze jsem preinstaloval OC - upgrade se povedl, no a tedka podle souboru sablony prekopirovat ty soubory ze zalohy a doufat, ze v nich nebyla zmena zahrnuta v nove verzi OC.
Da se to resit nejak lepe? Nevydavaji treba ke kazde nove verzi informace, co se ve kterych souborech zmenilo? Byla by to asi docela vyrazna pomoc.
No a nebo se vykaslat na aktualizace? Jsem docela na-ranej na takovou sablonu, protoze s tim budou do budoucna asi velke problemy :-( ach jo.
To je docela fajn.... takze chapu spravne, ze kdyz kazdy novy upgrade provedu rucne postupnym pozmenenim souboru, tak by melo vse fungovat? Nebo da se to nejak automatizovat? Nahodit stare soubory a nechat si zobrazit zmeny? Celkove me ten git zaujal, ale chce to asi hodne casu na studium, ktery ted nemam, proto se ptam, i kdyz bych se to zrejme docetl.
Ja vsechno boucham v PSpadu, nebo poznamkovem bloku, coz je asi dost pravek, kdyz existuji takove porovnavaci vychytavky :-)
Ja vsechno boucham v PSpadu, nebo poznamkovem bloku, coz je asi dost pravek, kdyz existuji takove porovnavaci vychytavky :-)
Aj v PSpade sa dajú porovnať dva súbory, keď otvoríte jeden a na jeho názov na lište kliknete pravým tlačidlom tak tam dáte porovnať súbor a vyberiete s ktorým a ono Vám to zvýrazní všetky odlišnosti