Ce a-ti zice daca comanda s-ar realiza intr-o singura pagina, unde clientul isi introduce datele?

Da, suna bine
36
84%
Nu stiu
1
2%
E mai bine cum este el default (creare cont pers. fizica, creare cont pers. juridica, comanda fara cont)
6
14%

Total votes: 43

Post by nicudica » Sat Nov 10, 2012 7:01 am

Saluty Valy!

Voi incerca sa fixez acel modul pe care ne tot disputam aici si sa ti.l trimit.

Daca doresti iti pot returna suma platita fara nici o problema.

Am avut prea mult de lucru in ultima vreme, fapt ptr. care nu am reusit sa fixez acea "mare" problema pe care o tot mentionezi.

Pentru a te informa, acest modul ruleaza de buna bucata de vreme la cativa clienti si nu s.au plans atat de mult ca tine...

In fine, iti voi trimite un update la acel modul pentru a clarifica si satisface nemultumirile tale...

Cele bune,

Active Member

Location - Bucharest / Romania

Post by vallentin24 » Sat Nov 10, 2012 7:11 am

sa-nteleg ca acei clienti elibereaza facturi cu o valoare tva gresita?
ti-am pus poze cu valoarea tva-ului calculat de factura opencart si cu valoarea tva-ului calculat de modulul tau, total diferita.

acei clienti nu ofera discount-uri?
cupoane cadou?
reduceri gen "category discount?

care clienti ?
daca aveai clienti inaintea mea nu ar fi trebuit sa ai un modul functional?
Aroganta ma enerveaza cel mai mult.
Bani nu-mi trebuie multumesc.

Active Member

Post by vallentin24 » Mon Nov 12, 2012 12:35 pm

vreau sa cumpar modulul de persoane fizice - juridice pentru 1.5.4, + un modul de facturi model romanesc care sa functioneze cu acest modul,daca este disponibil.Banuiesc ca modulul de persoane fizice-juridice va face imposibila functionare oricarui alt modul de facturare, deci sunt in stransa legatura.
as vrea un demo daca se poate.

stima

Active Member

Post by titusel » Wed Nov 14, 2012 8:57 pm

vallentin24 wrote:vreau sa cumpar modulul de persoane fizice - juridice pentru 1.5.4, + un modul de facturi model romanesc care sa functioneze cu acest modul,daca este disponibil.Banuiesc ca modulul de persoane fizice-juridice va face imposibila functionare oricarui alt modul de facturare, deci sunt in stransa legatura.
as vrea un demo daca se poate.

stima
Salut vallentin24,

Modulul il poti achizitiona de aici http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=8236

Active Member

Location - Bucharest, Romania

Post by vallentin24 » Thu Nov 15, 2012 4:35 am

dar eu vreau si modul de facturi model romanesc.
vreau sa cumpar ambele module odata, vreau si un demo inainte.
multumesc.

Active Member

Post by titusel » Thu Nov 15, 2012 10:57 pm

vallentin24 wrote:dar eu vreau si modul de facturi model romanesc.
vreau sa cumpar ambele module odata, vreau si un demo inainte.
multumesc.
Formularul o sa includa si factura model romanesc in urmatorul update

preview:
factura.PNG

factura - factura.PNG (32.44 KiB) Viewed 5840 times

Active Member

Post by vallentin24 » Fri Nov 16, 2012 3:12 pm

in 10 zile imi deschid un alt magazin online, as fi interesat inainte de deschidere.

Active Member

Post by titusel » Fri Nov 16, 2012 6:55 pm

vallentin24 wrote:in 10 zile imi deschid un alt magazin online, as fi interesat inainte de deschidere.
Pana atunci o sa fie gata, o sa postez aici pe forum cand este gata pentru download

Active Member

Post by vallentin24 » Wed Nov 21, 2012 4:37 am

gata modulul? :P

Active Member

Post by vallentin24 » Sat Dec 08, 2012 5:11 am

mai am putin si ies la pensie...

Active Member

Post by vallentin24 » Sun Dec 09, 2012 3:55 pm

ACUM FOARTE SERIOS INTREB.. MAI DUREAZA MULT PANA REZOLVATI CU FACTURA MODEL ROMANESC?

as dori sa cumpar modulul dar nu mai am timp,pe magazinul recent deschis trebuie sa inceapa perioada promotiilor de sarbatori.
daca nu-mi raspundeti in timp util, o sa-mi cumpar modulul "detailed vat" si-mi modific putin template-ul de la factura pentru ca nu am de ales, in felul acesta imi rezolv problema.

stima

Active Member

Post by titusel » Mon Dec 10, 2012 10:35 pm

vallentin24 wrote:ACUM FOARTE SERIOS INTREB.. MAI DUREAZA MULT PANA REZOLVATI CU FACTURA MODEL ROMANESC?

as dori sa cumpar modulul dar nu mai am timp,pe magazinul recent deschis trebuie sa inceapa perioada promotiilor de sarbatori.
daca nu-mi raspundeti in timp util, o sa-mi cumpar modulul "detailed vat" si-mi modific putin template-ul de la factura pentru ca nu am de ales, in felul acesta imi rezolv problema.

stima
Buna ziua,

Nu, factura este gata, va rog sa imi trimite-ti un mail la contact@degwebsolutions.com cu versiunea pe care o aveti si eventual datele ftp sa vi-l implementez direct, automat va trimit si arhiva cu formular persoane juridice/fizice + factura.

Cu stima,

Titusel

Active Member

Post by vallentin24 » Tue Dec 11, 2012 2:04 pm

am rezolvat cu factura multumesc.

mi-a facut-o cineva in 4 ore si m-a costat un bax de doze de bere.

Active Member

Post by bigbanne2004 » Thu Dec 27, 2012 10:13 pm

Sunt si eu interesat de Factura + Formular inregistrare persoane juridice / cnp, dar am o intrebare. Se poate adauga si chitanta in partea de jos a paginii?(pentru plata cash)?

Newbie

Post by titusel » Fri Dec 28, 2012 2:24 pm

bigbanne2004 wrote:Sunt si eu interesat de Factura + Formular inregistrare persoane juridice / cnp, dar am o intrebare. Se poate adauga si chitanta in partea de jos a paginii?(pentru plata cash)?
Salut bigbanne2004,

Pentru chitanta doar pentru plata in cash trebuiesc facute schimbari majore la sistemul de facturare, teoretic este posibil. Revin prin Ianuarie cu un reply.

Adres mea de e-mail: contact@degwebsolutions.com

Sarbatori fericite!

Active Member

Post by bigbanne2004 » Sat Dec 29, 2012 7:52 pm

Chitanta este un document necesar pe langa factura generata de opencart. Legal, chitanta se foloseste doar la plata cash, la restul platilor (card, ordin de plata, bilet la ordin, plata online) nefiind necesara. Ar fi ok daca ati reusi sa faceti modificarile cu chitanta pentru ca atunci ar fi un modul cu adevarat complet(factura+chitanta). 8)

Newbie

Post by Nija » Sun Dec 30, 2012 7:11 pm

Salut
Nu vad rostul chitantelor in situatia magazinelor virtuale.
Noi expediam produsele prin curier, iar chitanta este taiata de curier, nu de noi.
Noi avem dovada primirii banilor in extrasul de cont din contul colector.
Iar in situatia in care ridica produsul din sediu, se face bon fiscal.

Active Member

Location - Constanta, Romana

Post by vallentin24 » Wed Jan 02, 2013 9:57 am

sa-ti explic de ce mai este nevoie de chitanta.
incep sa pregatesc comenzile la ora 12, pana pe la orele 16 pentru cele prin TNT, deoarece la orele 16 agentul TNT este prezent la mine la firma.
Dupa orele 16 ma apuc de urgent curier, agentul vine la orele 17.10 -17.20
evident nu e timp de impachetat, verificat coletul sunat clientii in caz ca un produs numai e pe stoc sau vor ei sa mai puna ceva intrebari si sa fie sunati de catre noi.
deci coletele sunt pregatite si cu packing slip cu adresa de livrare pe ele, nu mai e timp de awb online si la urgent-curier.
agentul vine, scrie awb-uri, intre timp noi inca mai pregatim colete.Agentul dobitoc, in graba caci are multe de scris nu trece rambursul in campul de cont colector ci un pic mai jos la cash si-ti vin banii in plic.
sau: vreau bani ramburs, care-i problema?

Pentru chitanta doar pentru plata in cash trebuiesc facute schimbari majore la sistemul de facturare, teoretic este posibil. Revin prin Ianuarie cu un reply. <----------CARE-I FAZA? OMUL VREA DOAR O SIMPLA CHITANTA!!!
UN TABEL cu cateva data si suma.

Active Member

Post by Nija » Wed Jan 02, 2013 7:51 pm

Salut.
Eu nu zic ca o generearea chitantei din platforma este un lucuru rau.
Nici un lucru in plus nu strica, niciodata.
Incercam doar sa iti spun ca sunt metode de a evita aceste chitante.

Si in situatia in care iti vin banii ramburs, in plic este la fel. Oricum firma de curierat taie chitanta clientului tau, iar in momentul in care tu primesti banii de la curier (in plic) ai o dovada ca ai primit banii de la curier (deci nu este nevoie neaparat de extras de cont din banca).

Ca sa iti usurezi munca cu AWB-urile, vezi ca cei de la Urgent Curier au un modul care se poate integra cu OpenCart-ul si astfel, el genereaza AWB-ul automat. Tu dai doar print.,

Active Member

Location - Constanta, Romana

Post by vallentin24 » Wed Jan 02, 2013 10:16 pm

iti multumesc pentru informatie, stiu de modul, dar nu pot folosi acel modul.In curand voi renunta complet la Urgent curier, singura lor legatura cu o firma de curierat e doar denumirea firmei.La primul fulg de zapada un colet de la ploiesti la iasi face 8 zile, in schimb daca chem tnt sa-mi ridice colet din iasi (in acelasi timp cu livrarea prin urgent) coletul face 14 ore pana la mine.In plus, la urgent curier sunt km suplimentari in multe localitati, notiune inexistenta la tnt.

"Si in situatia in care iti vin banii ramburs, in plic este la fel. Oricum firma de curierat taie chitanta clientului tau, iar in momentul in care tu primesti banii de la curier (in plic) ai o dovada ca ai primit banii de la curier (deci nu este nevoie neaparat de extras de cont din banca). "

In acea situatie trebuie sa-i tai chitanta persoanei jurice.Eu am multi clienti pe distributie, multe persoane juridice, deci trebuie sa le emit chitanta la factura.Ar fi bine sa existe un modul de chitanta care sa fie generata automat cu numere "la rand" nu dupa numarul facturii.Numarul de chitante va fi mult in urma numarului de facturi, dar un buton "generate" pentru numarul de chitanta la fel ca cel de la facturi cred ca ar fi binevenit.Nici eu nu consider chitantele un lucru absolut necesar la un magazin online dar daca l-as avea nu m-ar deranja, o sa vad daca pot sa-l fac in 2-3 zile daca nu o sa renunt nu-mi permit sa pierd mai mult timp cu asta.Zi-mi daca ai vazut modulul facut de mine pentru persoane fizice-juridice si zi-mi ce parere ai.Demo pe www.inawera.ro

Active Member