category.png (21.83 KiB) Viewed 5173 times
Ai vreun vqmod care modifica modulul de categorii sau ai facut vreo modificare manuala? Daca nu posteaza codul din catalog/view/theme/tema-ta/template/module/category.tplmariusrf wrote:Buna seara,
Am si eu o problema....in legatura cu categoriile,defapt subcategorii. de exemplu. daca sunt pe un produs, si in dreapta am categoriile, daca dau pe categoria mama sa zicem, imi apar subcategoriile dar cu numele categoriei mama, chiar daca link-urile sunt corecte.
Ce trebuie sa fac?
Arunca o privire la aceasta extensie: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=7418 poate te ajuta.R3aver wrote:Salut,
Exista vreo posibilitate sa se adauge un camp dimensiuni in care sa pot adauga eu dimensiunile cu variatii de pret pentru fiecare produs?
In momentul de fata am introdus o optiune dimensiuni si pt fiecare produs trebuie sa selectez dintr-un drop down menu dimensiunea introdusa initial. Ideea este ca vand stickere si pt fiecare in parte am alte dimensiuni si dupa ce am adauagat 400 de dimensiuni am observat ca mi-au disparut deja din pagina produsului unele din ele si s-a dat totul peste cap (sa fie oare din cauza ca au fost adaugat unele dimensiuni fara nici o valoarea in campul sort order?).
Astept raspunsul vostru si daca este cineva dispus sa ma ajute, eventual contra cost.
PS. daca este cineva dispus sa ma ajute si are si timp am mai multe de modificat la site si sunt interesat de colaborari.
Multumesc anticipat.
Am avut si eu problema asta. Eu am rezolvat-o prin reuploadarea language pack-ului. Ma refer la limba Romana.utzy wrote:Nu am verificat vizibilitatea magazinului pe Internet Explorer pina acum si surpriza, e totul alambicat. Folosesc tema free Grey Orange, modificata, adaugat VQ-moduri, etc...Aveti idee de ce nu merge pe Explorer ??
Code: Select all
update product set price = round(price/1.1,4)
update product set price = round(price*0.9,4)
update prefixultau_product set price = round(price*0.9,4)
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests