Pentru feed clubafaceri ce trebuie schimbat in script sa apara lei in loc de euro?
Va multumesc mult
Va multumesc mult
Salut Florin,
Mai aveam nevoie de un pic de ajutor la feed-ul cu price.ro. Am observat ca nu exporta statusul privind stocul produselor si vroiam sa te rog daca se poate rezolva si aceasta problema.
Din pacate nu ma lasa aici sa uploadez versiunea pe care o am deoarece imi spune ca este un "possible attack vector” dar este ultima versiune pe care ai facut-o tu. Daca nu o mai ai trimite-mi prin PM o adresa de email si ti-l trimit.
Multumesc.
Mai aveam nevoie de un pic de ajutor la feed-ul cu price.ro. Am observat ca nu exporta statusul privind stocul produselor si vroiam sa te rog daca se poate rezolva si aceasta problema.
Din pacate nu ma lasa aici sa uploadez versiunea pe care o am deoarece imi spune ca este un "possible attack vector” dar este ultima versiune pe care ai facut-o tu. Daca nu o mai ai trimite-mi prin PM o adresa de email si ti-l trimit.
Multumesc.
Salut,
am incercat si eu feed-ul pentru price.ro.
Am modificat un pic la partea de TVA, eu avand deja toate preturile cu TVA.
Problema este ca nu imi afiseaza corect link-ul pentru imaginile produselor ci imi returneaza:
HTTP_IMAGEdata/bbt/barci cu telecomanda/salupa-cu-radiocomanda-cyclone-aproape-1-metru--179/1231_810x540.jpg
Stie cineva ce ar trebui modificat, ca sa poata fi afisat link-ul corect.
Multumesc!
Problema este ca nu imi afiseaza corect link-ul pentru imaginile produselor ci imi returneaza:
HTTP_IMAGEdata/bbt/barci cu telecomanda/salupa-cu-radiocomanda-cyclone-aproape-1-metru--179/1231_810x540.jpg
Multumesc!
Sunt dispus sa si platesc pentru acest serviciu! Pentru cei care pot efectua modificarea va rog PM.GoFo wrote:Salut,
Multumesc!
Multumesc anticipat!
Salut
Cu toate ca este vechi topicul va deranjez cu o intrebare, am incercat sa pun feedul pentru price.ro pe un opencart 1.5.3.1 si primesc urmatoarea eroare: Query error: The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay
Baza de date are acum in jur de 13.000 de produse
Multumesc
Cu toate ca este vechi topicul va deranjez cu o intrebare, am incercat sa pun feedul pentru price.ro pe un opencart 1.5.3.1 si primesc urmatoarea eroare: Query error: The SELECT would examine more than MAX_JOIN_SIZE rows; check your WHERE and use SET SQL_BIG_SELECTS=1 or SET MAX_JOIN_SIZE=# if the SELECT is okay
Baza de date are acum in jur de 13.000 de produse
Multumesc
Ma poate ajuta cineva cu informatii privind modalitati de actualizare a informatiilor de tipul actualizare preturi si stocuri furnizori?
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu construirea feed-ului pentru price.ro si compari.ro pentru opencart 2.0.1.1?
Astept propuneri de ajutor, cost si timp de rezolvare.
Multumesc in avans.
Cristian Pricop
cristian@network-store.eu
Adresa magazinului pentru care sunt interesat de feed este www.network-store.eu
Ma poate ajuta cineva cu construirea feed-ului pentru price.ro si compari.ro pentru opencart 2.0.1.1?
Astept propuneri de ajutor, cost si timp de rezolvare.
Multumesc in avans.
Cristian Pricop
cristian@network-store.eu
Adresa magazinului pentru care sunt interesat de feed este www.network-store.eu