Post by musicweb » Tue Apr 02, 2024 8:24 pm

Using OC version 3.0.3.8....
After we copied our site over to a new domain, we get an error in the log:
2024-04-02 7:37:12 - PHP Unknown: Creation of dynamic property Template\Twig::$registry is deprecated in /home/*/storage/modification/system/library/template/twig.php on line 7
All paths in both config files have been changed.
If a registry problem, not sure where that is stored....

New member

Posts

Joined
Mon Aug 17, 2015 7:23 pm

Post by JNeuhoff » Tue Apr 02, 2024 9:31 pm

Clear you cache at your STORAGE/modification and then re-run the Extensions > Modifications > Refresh

Export/Import Tool * SpamBot Buster * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Tag Manager * Survey Plus * OpenTwig


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by musicweb » Tue Apr 02, 2024 10:03 pm

Did that and now nothing shows up except for the admin area.
"The requested URL was not found on this server"
Using SEO URLs if it matters, and they still work on the other domain,
but not the new domain. Strange...
I may just need to do a new install, although I wanted to keep all
my code changes on the new domain.

New member

Posts

Joined
Mon Aug 17, 2015 7:23 pm

Post by Cue4cheap » Tue Apr 02, 2024 10:16 pm

musicweb wrote:
Tue Apr 02, 2024 10:03 pm
Did that and now nothing shows up except for the admin area.
"The requested URL was not found on this server"
Using SEO URLs if it matters, and they still work on the other domain,
but not the new domain. Strange...
I may just need to do a new install, although I wanted to keep all
my code changes on the new domain.
What happens when you turn off the SEO urls?
Mike

cue4cheap not cheap quality


Expert Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am

Post by musicweb » Tue Apr 02, 2024 11:15 pm

get same server error... not found...
has to be configuration error somewhere...

New member

Posts

Joined
Mon Aug 17, 2015 7:23 pm

Post by straightlight » Tue Apr 02, 2024 11:49 pm

Same server or different server? PHP version? Better, yet, to install a fresh version and see if the issue can be reproduced prior to upgrade.

Dedication and passion goes to those who are able to push and merge a project.

Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by musicweb » Wed Apr 03, 2024 12:01 am

same server, new domain, php version 8.2

New member

Posts

Joined
Mon Aug 17, 2015 7:23 pm

Post by musicweb » Wed Apr 03, 2024 12:24 am

Problem was in the apache conf file for the new domain...
our server admin found it...
works fine now...

New member

Posts

Joined
Mon Aug 17, 2015 7:23 pm
Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 28 guests