Post by rh001 » Fri Oct 06, 2023 7:05 am

Has anyone seen this problem? Recently enabled reviews in 7 year old OC 2302 store with Journal2 theme. Store only accepting 1 review per product, regardless of customer. I have a sandbox OC2302 from same time....reviews working correctly there. Turning off Journal2 theme does not fix problem. No review extensions or mod. Any ideas appreciated. Thanks, Rob
[SOLVED]
Last edited by rh001 on Tue Oct 10, 2023 10:58 pm, edited 2 times in total.

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 06, 2015 7:21 am

Post by SohBH » Fri Oct 06, 2023 3:18 pm

So, there must be one of the extensions causing this issue.

Business Web Development | Content Creation | Analytics and Reporting | SEO


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 02, 2020 12:01 am
Location - Malaysia

Post by ADD Creative » Fri Oct 06, 2023 4:31 pm

What happens when you try to add a second review? Any messages? Have you checked both the PHP and OpenCart error logs? Have you checked your web browser's developer console?

Turning off the Journal theme will not necessarily remove the changes it makes to core files.

www.add-creative.co.uk


Expert Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by paulfeakins » Fri Oct 06, 2023 7:18 pm

rh001 wrote:
Fri Oct 06, 2023 7:05 am
I have a sandbox OC2302 from same time....reviews working correctly there.
So it's either Journal, an extension, or a change you made.

You could try Journal Support: https://support.journal-theme.com/

UK OpenCart Hosting | OpenCart Audits | OpenCart Support - please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - London Gatwick, United Kingdom

Post by rh001 » Fri Oct 06, 2023 9:34 pm

Hi! Thanks for the input everyone!

Turns out that there were 5 indexes for the database oc_reviews, but should only have 3...2 seemed to be duplicates, and one of them was the PRIMARY. I have backups going many years...found the error was in there many years ago, but as I had not been using reviews I just never came across the problem. I maintain a clean OC2302 installation from long ago, in which reviews worked correctly, and there I saw only three indexes for oc_reviews. So I deleted the dupes and reassigned the PRIMARY and viola things worked.

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 06, 2015 7:21 am

Post by paulfeakins » Mon Oct 09, 2023 6:02 pm

rh001 wrote:
Fri Oct 06, 2023 9:34 pm
viola things worked.
Thank for updating the community! If you could also add [SOLVED] to the start of the post title that would be great.

UK OpenCart Hosting | OpenCart Audits | OpenCart Support - please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - London Gatwick, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests