Post by aslan.kync » Thu Oct 06, 2022 2:50 am

I am using version 4.0.1.1 in opencart admin panel, I get the following error when uploading products to my site.
how can i solve it:Warning: imagecreatefromjpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: Unsupported marker type 0x8b in /home/u0875596/public_html/system/library/image.php on line 49Warning: imagecreatefromjpeg(): "/home/u0889596/public_html/image/catalog/8696540186179.jpg" is not a valid JPEG file in /home/u0889596/public_html/system/library/image.php on line 49TypeError: Cannot assign bool to property Opencart\System\Library\Image::$image of type object in /home/u0889596/public_html/system/library/image.php on line 49

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 01, 2022 8:14 pm

Post by OSWorX » Thu Oct 06, 2022 9:15 am

aslan.kync wrote:
Thu Oct 06, 2022 2:50 am
I am using version 4.0.1.1 in opencart admin panel, I get the following error when uploading products to my site.
how can i solve it:Warning: imagecreatefromjpeg(): ..
I am sure when you try another image, it will work.
If so, then this image is corrupt.
If not, please come back to this forum.

btw: using OC 4.0.1.1 - when used as a live shop - is not a very good idea, because thhis version has - currently - too many bugs.

Full Stack Web Developer :: Dedicated OpenCart Development & Support DACH Region
Contact for Custom Work / Fast Support.


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by aslan.kync » Mon Oct 10, 2022 5:09 pm

This error is not related to the picture. When I click the add picture button, the window that should be opened does not open.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 01, 2022 8:14 pm

Post by ADD Creative » Mon Oct 10, 2022 5:36 pm

Fix you corrupted images or switch off displaying of errors.

www.add-creative.co.uk


Expert Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by OSWorX » Mon Oct 10, 2022 10:51 pm

aslan.kync wrote:
Mon Oct 10, 2022 5:09 pm
This error is not related to the picture. When I click the add picture button, the window that should be opened does not open.
Okay, it seems you know it better .. then why - are you asking here for help?!

Full Stack Web Developer :: Dedicated OpenCart Development & Support DACH Region
Contact for Custom Work / Fast Support.


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest