Post by eesyboi » Thu Feb 21, 2013 6:49 am

I haven't upgraded opencart, i just woke up and noticed my site looked different and then realised all my vqmod aren't working. Everything seems fine with vqmod because with the vqmod manager i can see the xml files and there are files in the vqcache probably from before it stopped working. I also upgraded my vqmod to 2.3.0 to see if it will fix the problem, but that didn't work... I also searched on the forum and decided to run the installer again because i changed my admin folder name, although i changed this a long time ago and vqmod has been working well since then.. But that didn't fix the problem as well, i go an error saying VQMOD has already been installed. I'm left with no option how to figure this out because theres no error in opencart error log or vqmod error log, even on my host side.

TastyIgniter - Open Source Restaurant Ordering and Management System


New member

Posts

Joined
Fri Aug 31, 2012 6:48 am

Post by anung » Thu Feb 21, 2013 2:16 pm

Try to make vqcache folder permission be 777.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 30, 2012 10:32 am
Location - Indonesia

Post by eesyboi » Thu Feb 21, 2013 6:39 pm

I just check the permission of my vqcache folder and its 755 so i changed to 777 but nothing changes. Vqmod has been working correctly without problems since i installed it months ago and just two days ago it stopped working.

TastyIgniter - Open Source Restaurant Ordering and Management System


New member

Posts

Joined
Fri Aug 31, 2012 6:48 am

Post by anung » Sat Feb 23, 2013 4:33 am

Try to remove all files on vqcache, then see if there are errors that arise.
backup all files first.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 30, 2012 10:32 am
Location - Indonesia

Post by eesyboi » Sat Feb 23, 2013 6:00 am

Actually i did that earlier and nothing changed still but then i noticed that when i make changes to my .tpl files they do not appear on my store front, even after several page reload and clearing browser cache and even clearing opencart cache, nothing shows on the storefront. But when i make changes to my stylesheet the changes appear on the storefront. This is really frustrating has i don't have a single idea what the problem could be, i would really appreciate some help here. thanks.

TastyIgniter - Open Source Restaurant Ordering and Management System


New member

Posts

Joined
Fri Aug 31, 2012 6:48 am

Post by victorj » Sat Feb 23, 2013 6:17 am

I have had this in the past with previous hosting wich has direct admin.
Hosting company did work on server and did a restore with local files.
now apache has file owners and file groups.
if you use ftp you can see these in your browser.
normaly you are owner and group represented by same number.
on direct admin servers after a restore files belong to owner and group apache and you are not the owner of files and not able to change.

you can test this by making a backup using ftp.
delete a file
upload file.
now you wil see a difference in nimber under owner.
if this is different to the other files you have this problem.
now delete all files and reupload your backup.
set file permissions on folders as required and everything should work again.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by eesyboi » Sat Feb 23, 2013 8:45 pm

I've just checked now, the permissions on folders are not different, they are the same and all permissions were set correctly.

I've installed osticket in a separate folder on the same root, so i decided to make changes to the files in that folder and they seem to be working without even a refreshing the page.. So now am guessing its not a problem with the hosting but something to do with opencart or not?

TastyIgniter - Open Source Restaurant Ordering and Management System


New member

Posts

Joined
Fri Aug 31, 2012 6:48 am

Post by eesyboi » Wed Feb 27, 2013 2:47 am

Just to update and incase someone else might need this.

The error was caused by my hosting as they moved my space so that changed my root directory path..

It was fixed by changing the paths in the configuration files.

TastyIgniter - Open Source Restaurant Ordering and Management System


New member

Posts

Joined
Fri Aug 31, 2012 6:48 am

Post by chasman » Mon Sep 26, 2022 7:19 am

Which configuration files?

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 24, 2022 4:45 am

Post by Cue4cheap » Mon Sep 26, 2022 11:43 pm

chasman wrote:
Mon Sep 26, 2022 7:19 am
Which configuration files?
OLD topic but config.php in the store root and admin folder.
Mike

cue4cheap not cheap quality


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 4:45 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests