O jis įdėtas Design/Layouts ten kur turėtų būti? Pertikrinti reikia viską. refreshinti modifikacijas. Pabandyti kitus browserius. OC2.1 versija ne itin gera buvo, bent jau OC 2.3 reikėtų įsidiegti.
Custom OpenCart modules and solutions. You can write PM with additional questions... Extensions you can find here
Svetainės šablonas nėra standartinis Open Cart, buvo pirktas šablonas iš Pavothemes, Pav Brave. Dabar ta vietnamiečių komanda kažkur dingo. O kada lūžo tas meniu aš konkrečiai net nepastebejau: buvo dvi problemos, pirma tai pakeista PHP versija hostinge iš 5,4, berods į 7,3, antra svetainė buvo nulaužta. Kažkuriuo momentu menu ir dingo. Jei galit padėt rašykit, galiu duot prisijungimo duomenis, pažiūrėt, gal matysit ką reikia taisyt.
Sveiki,
nepavyksta man posto parašyti. Gal čia pavyks ir galbūt galėsite padėti.
Norėčiau sužinoti ar įmanoma taip padaryti sistemoje, kad skirtingom prekėm su tuo pačiu nuolaidos kodu prisitaikytu skirtinga nuolaida?
Pvz džemperiui 30% nuolaida, marškinėliams 20%, šalikams 10%, o nuolaidos kodas fanas
Naudojama versija Version 3.0.2.0
Būčiau dėkinga už informaciją ir pagalbą
Norėčiau sužinoti ar įmanoma taip padaryti sistemoje, kad skirtingom prekėm su tuo pačiu nuolaidos kodu prisitaikytu skirtinga nuolaida?

Pvz džemperiui 30% nuolaida, marškinėliams 20%, šalikams 10%, o nuolaidos kodas fanas
O tai nebandėt įvairioms prekėms tą patį nuolaidos kodą pridėti?Simona wrote: ↑Tue Nov 24, 2020 2:31 amSveiki,
Norėčiau sužinoti ar įmanoma taip padaryti sistemoje, kad skirtingom prekėm su tuo pačiu nuolaidos kodu prisitaikytu skirtinga nuolaida?![]()
Custom OpenCart modules and solutions. You can write PM with additional questions... Extensions you can find here