Post by balwant » Mon Oct 15, 2018 8:55 pm

Opencart Version 3.0.2.0:-

i was working on Opencart Version 3.0.2.0 site, after doing some modifation in header.twig file (i have added this code in header.twig file, locaiton => http://prntscr.com/l5n71s )

but after adding this code I am getting this error = >http://prntscr.com/l5n7if.

I reverted back my changes, even i restore this file with an old backup file that i downloaded just before to start changes and after that clear and refresh cache from admin section => https://prnt.sc/l5n7x8, but still, I am getting the same error, I don't know how to fix this error. please help me to fix this issue

Thanks :

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 13, 2018 9:46 pm

Post by paulfeakins » Tue Oct 16, 2018 5:49 pm

balwant wrote:
Mon Oct 15, 2018 8:55 pm
even i restore this file with an old backup file
But this is stored in the database isn't it?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by balwant » Tue Oct 16, 2018 6:06 pm

NO, this is not stored in the database, the issue is fixed now. it just because of adding \Composer::register(); code instead of \Twig_Autoloader::register(); in twig.php file

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 13, 2018 9:46 pm

Post by AmPumped » Mon Sep 14, 2020 1:42 pm

Hi

Am facing the same. What we have to do to fix the issue? I do see \Composer::register(); in ma twig.php file :(

New member

Posts

Joined
Mon Sep 14, 2020 1:21 pm

Post by helsik » Thu Oct 15, 2020 5:59 am

нужно в редакторе шаблона (в админ панели опенкарта) удалить редактируемый файл после которого появилась ошибка, почистить кеш и после этого ошибка пропадет сама.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:07 pm

Post by paulfeakins » Thu Oct 15, 2020 6:17 pm

balwant wrote:
Tue Oct 16, 2018 6:06 pm
NO, this is not stored in the database, the issue is fixed now. it just because of adding \Composer::register(); code instead of \Twig_Autoloader::register(); in twig.php file
If this is now fixed please add [SOLVED] to the beginning of the post title.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by JNeuhoff » Thu Oct 15, 2020 7:56 pm

The system/library/template/twig.php uses this:

Code: Select all

$loader = new \Twig_Loader_Filesystem(DIR_TEMPLATE);
The OP isn't telling us the whole story here, because he must have done some other changes, too, breaking his OpenCart 3.0.2.0.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am

Who is online

Users browsing this forum: cableintel and 37 guests