Post by ArtGallery » Mon May 25, 2020 3:18 pm

Running OC Version 3.0.3.3

This is a new, clean install. I am unable to add any products to a new order that is being entered in the Admin Dashboard area. Placing orders on the front end works fine. I have tried clearing the cache in OC and the browser. Have tried three different browsers. When I choose a product and click Add Product, nothing happens. and I can't continue with placing the order. There are no reported errors in the error log. Any suggestions would be appreciated.
Last edited by ArtGallery on Tue May 26, 2020 10:32 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Apr 21, 2018 7:54 am

Post by letxobnav » Mon May 25, 2020 3:39 pm

monitor your web developer tools console while doing that.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by paulfeakins » Tue May 26, 2020 7:21 pm

letxobnav wrote:
Mon May 25, 2020 3:39 pm
monitor your web developer tools console while doing that.
I'd suggest this too, especially the JS Console and Network tab.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by ArtGallery » Tue May 26, 2020 10:31 pm

That worked. No clue why. It seems strange that just having that console open allows me to enter products. I didn't see any error messages in the console. I am assuming it is some kind of bug in this version of OC? I am not having any issues with 3.0.3.1

Thanks to both of you for the tips.

New member

Posts

Joined
Sat Apr 21, 2018 7:54 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests