Post by Evilonion » Tue Oct 15, 2019 11:33 pm

Hi, since moving host i no longer get confirmation emails.
This is clearly a config setup thats wrong but I'm having trouble figuring it out.

in the server settings then mail tab,
I've tried
ssl://smtp.website.com
smtp.website.com
mail.website.com
website.com

and nothing seems to be working.
I really can't get my head around what information needs to be in the email setup for the site to work correctly

Active Member

Posts

Joined
Sun Oct 30, 2016 8:07 pm

Post by opencartmart » Wed Oct 16, 2019 2:53 pm

Does it display any error?

Sometime email server expects a valid `From Email` of the domain. Please check attached

Attachments

email.png

email.png (41.1 KiB) Viewed 170 times


XForm - Opencart Form Builder
Xshippingpro - An advanced Shipping Module
Need Professional support? Skype: opencartmart


Active Member

Posts

Joined
Wed Oct 02, 2013 3:59 am

User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by letxobnav » Wed Oct 16, 2019 10:12 pm

you need to provide the other mail settings, not just the hostname.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan
Who is online

Users browsing this forum: paulfeakins and 22 guests