Post by DrSnake » Fri Jul 07, 2017 3:38 am

Gift Vouchers broken 2.3.0.2
If I create one in Admin, everything seems OK. Then I try to send, I get....

SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data

OK

<b>Notice</b>: Undefined index: in <b>/home/bagofs/public_html/shop2/system/library/cart/currency.php</b> on line <b>25</b><b>Notice</b>: Undefined index: in <b>/home/bagofs/public_html/shop2/system/library/cart/currency.php</b> on line <b>26</b><b>Notice</b>: Undefined index: in <b>/home/bagofs/public_html/shop2/system/library/cart/currency.php</b> on line <b>27</b><b>Notice</b>: Undefined index: in <b>/home/bagofs/public_html/shop2/system/library/cart/currency.php</b> on line <b>30</b>{"success":"Success: Gift Voucher e-mail has been sent!"}


It does email to recipient. It says at top "Congratulations, You have received a Gift Certificate worth 9" (I made it for $9.00, which didn't seem to pick up the characteristics it should.

If I try to redeem it, nothing happens at all in checkout.

Seems something is wrong with how it handles it as a currency. Any suggestions?
Last edited by DrSnake on Sun Jul 09, 2017 9:04 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Thu Jul 06, 2017 12:24 pm

Post by DrSnake » Sun Jul 09, 2017 8:16 am

SOLVED

New member

Posts

Joined
Thu Jul 06, 2017 12:24 pm

Post by Mitko93 » Thu Jan 04, 2018 3:16 pm

How did you manage to fix it ? I have the same problem.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 03, 2018 3:55 pm

Post by timeshell » Tue Feb 27, 2018 2:11 am

Likewise, I have the same issue. How did you solve it please?

New member

Posts

Joined
Fri Aug 05, 2016 5:49 am

Post by abccorp » Fri Nov 02, 2018 7:05 am

I'm having the exact same issue. Please post your resolution. It may help the rest of us. Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 18, 2016 2:49 am

Post by asistentu » Sun Jul 07, 2019 4:19 am

System - Settings - Server - Display Errors: NO

New member

Posts

Joined
Thu Jan 30, 2014 12:58 am


Post by straightlight » Sun Jul 07, 2019 4:48 am

asistentu wrote:
Sun Jul 07, 2019 4:19 am
System - Settings - Server - Display Errors: NO
That does not solve the issue. It only hides the error messages where also other features could be affected as those errors won't be shown neither by deactivating the displayed errors. Also take note that error messages can also appear in your server logs even though the display error option being disabled.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests