Post by ZombieDude666 » Mon May 27, 2019 1:36 am

Hi folks, I installed the SagePay: https://www.opencart.com/index.php?rout ... ch=sagepay

However my OC is version 2.3.0.2 and now I cant enable my SagePay as it now looks like this when I click edit tab. Any ideas?

Attachments

sageoc.jpg

sageoc.jpg (44.78 KiB) Viewed 605 times


New member

Posts

Joined
Fri Jun 09, 2017 12:09 am

Post by D3MO » Mon May 27, 2019 1:52 am

language do not loads at all.

Opencart Expert | voldemaras@gmail.com
Skype - programanija | Gtalk - voldemaras@gmail.com
Extensions for Opencart @ https://www.opencartextensions.eu / or Opencart Marketplace

Need Custom Module? debug third party module or simply have any question related to Opencart? feel free to contact directly for a live chat session:) - INSTANT LIVE CHAT


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 04, 2011 6:57 am

Post by ZombieDude666 » Thu May 30, 2019 9:06 pm

Hi,

any ideas on how to get sagepay running on my site? Im at a total stand still waiting for this payment issue. ???

Thanks.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 09, 2017 12:09 am

Post by ADD Creative » Mon Jun 03, 2019 8:07 pm

That extension is not for version 2.x, you need to restore your files from your backup and just use the Sage Pay extensions that comes with 2.x.

www.add-creative.co.uk


Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by ZombieDude666 » Sat Jun 08, 2019 8:50 pm

Thanks for the help. Ill have search and see how that goes.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 09, 2017 12:09 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests