Post by howdev » Sat Oct 13, 2018 2:41 pm

Opencart 3.0.2
password with ampersand login error with password user mismatch. All other special chars work.
When I added htmlspecialchars_decode for the data['password'] model/install.php and admin/model/user.php then fixes the problem.

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 17, 2016 11:45 am

Post by straightlight » Sat Oct 13, 2018 9:47 pm

The new OC alpha release uses a different method to authenticate users with their passwords which uses safer methodology than decoding passwords.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by howdev » Sun Apr 28, 2019 3:49 pm

in Opencart 3.0.3.2 still does not work with ampersand in password. Still needs htmlspecialchars_decode for it to work.
viewtopic.php?t=202107 this thread also present the same problem

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 17, 2016 11:45 am

Post by straightlight » Sun Apr 28, 2019 10:17 pm

Have no idea how the addressed topic above is relative with htmlspecialchars_decode function since I can't find any on that post.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: pprmkr and 4 guests