Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 12:34 am

I'm really hoping that someone has come across this problem and it's an easy fix.

Okay here goes...I have shared hosting and I am running OC 1.5.6.4. This OC store was running on an addon domain, (my primary domain was something else which I don't need anymore) so I figured I'd change my OC site running on the addon domain to be the primary domain instead. All sounds simple right?

Wrong!

Once I'd changed my OC site to the primary domain on my shared hosting, that's when it all went wrong. Now all I see on the landing page is the following:
Warning: require_once(/home2/******/public_html/graphicsntees.com/system/startup.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/******/public_html/index.php on line 21

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home2/******/public_html/graphicsntees.com/system/startup.php' (include_path='.:/opt/php53/lib/php') in /home2/******/public_html/index.php on line 21

All the above is complete gobbledygook to me so has anyone ever experienced this before and if so, how did you manage to fix it?

Cheers!

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by cyclops12 » Wed Jan 23, 2019 12:43 am

Have you updated the paths in both config files.
Also in htaccess if used

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 1:50 am

cyclops12 wrote:
Wed Jan 23, 2019 12:43 am
Have you updated the paths in both config files.
Also in htaccess if used
Upon looking at both config files the path seems to be correct to the best of my knowledge. This is how it reads in both config files:
define('DIR_APPLICATION', '/home2/******/public_html/graphicsntees.com/admin/');
And the rest of the config list is the same path as above.

I don't see any file paths in my htaccess file though.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by xxvirusxx » Wed Jan 23, 2019 1:59 am

So you have made upgrade from 1.5.6.4 to 3.0.2.0 and you have that errors?

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 2:02 am

xxvirusxx wrote:
Wed Jan 23, 2019 1:59 am
So you have made upgrade from 1.5.6.4 to 3.0.2.0 and you have that errors?
No, still using 1.5.6.4. Only moved site from add on domain to primary domain. Nothing else.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by xxvirusxx » Wed Jan 23, 2019 2:05 am

You made changes in databse?

Post you config.php but without username, password, database..

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 2:16 am

xxvirusxx wrote:
Wed Jan 23, 2019 2:05 am
You made changes in databse?

Post you config.php but without username, password, database..
No I haven't touched the database either.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 2:31 am

mxmark wrote:
Wed Jan 23, 2019 2:16 am
xxvirusxx wrote:
Wed Jan 23, 2019 2:05 am
You made changes in databse?

Post you config.php but without username, password, database..
No I haven't touched the database either.
Sorry, overlooked you asking for me to post my config file.
Last edited by mxmark on Wed Jan 23, 2019 2:48 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by xxvirusxx » Wed Jan 23, 2019 2:33 am

Where are you website files now?

In

Code: Select all

/home2/xxx/public_html/graphicsntees.com/
Or in:

Code: Select all

/home2/xxx/public_html/

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 2:37 am

xxvirusxx wrote:
Wed Jan 23, 2019 2:33 am
Where are you website files now?

In

Code: Select all

/home2/xxx/public_html/graphicsntees.com/
Or in:

Code: Select all

/home2/xxx/public_html/
They are in /home2/xxx/public_html/here

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by mxmark » Wed Jan 23, 2019 2:47 am

Hey xxvirusxx,

I've managed to fix the problem. It suddenly dawned on me about the file paths when you put the 2 options above.
Thanks a lot man, I really appreciate it ;)

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 23, 2014 12:06 am

Post by xxvirusxx » Wed Jan 23, 2019 2:48 am

So if you files are in

Code: Select all

/home2/XXX/public_html/here
Why you have in config

Code: Select all

/home2/XXX/public_html/graphicsntees.com/
?

Welcome

My Extensions | OC 3.0.3.1, 3.0.2.0, 2.3.0.2 with bugs fixed | 2.3.0.2 Custom version


Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests