Post by stevy22 » Sat Jan 12, 2019 12:38 pm

Because I had problems with the former version I did a clean install of Opencart V3.0.3.1. but I have same problem : I can not add or change images, can also not change logo. The popup-screen (pencil/waste bucket) appears when clicking on image but disappears when clicking on pencil. Anybody suggestions ?

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 15, 2017 10:11 pm

Post by OSWorX » Sun Jan 13, 2019 4:21 pm

Do not use 3.0.3.1, new bugs and old not solved!

Regarding the image issue: what exactly is/was the problem?
Versions before 3.0.3.1 (and hat also) should not have any issue with that, so it seems that something else is not working.
It would be good to know what the console (F12) tells you and if all libraries are loaded?

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by JNeuhoff » Sun Jan 13, 2019 9:12 pm

Adding or removing images works just fine on OpenCart 3.0.3.x.

Hence you must have done something else leading to your problem. Unfortunately nobody seems to be able to reproduce your error unless you can provide further details of what exactly exactly you did to get this error. For s start, tell us about your web browser used, OS, OpenCart error.log entries, or Apache server error.log entries.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by paulfeakins » Mon Jan 14, 2019 7:20 pm

JNeuhoff wrote:
Sun Jan 13, 2019 9:12 pm
Adding or removing images works just fine on OpenCart 3.0.3.x.

Hence you must have done something else leading to your problem. Unfortunately nobody seems to be able to reproduce your error unless you can provide further details of what exactly exactly you did to get this error. For s start, tell us about your web browser used, OS, OpenCart error.log entries, or Apache server error.log entries.
As above.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by stevy22 » Sun Jan 27, 2019 2:12 pm

Hi, it seems that the images I upload or to big. When I upload a product image from 22 Mb the upload system doesn't work anymore. Then I deleted manually the big image in my directory and it works again. Possibly in a futur version of opencart there could be a warning when uploading an image which it is to big. Now I upload a thumbnail version at it works fine :)
Last edited by stevy22 on Sun Jan 27, 2019 2:35 pm, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 15, 2017 10:11 pm

Post by IP_CAM » Sun Jan 27, 2019 2:32 pm

an image from 22 Mb
that's sure not an Image, that's a full Download ...
and the only valid answer to such doings can be 'Good Luck !'

I'm no longer active at the OC Forum. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in Action here: http://www.jti.li/shop/
---
940+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests