Post by bulhomes » Sun Nov 19, 2017 2:36 pm

Здравейте! Уча се на 2.3.0.2 и следната функция би била полезна, но не я открих. Да речем, че в опциите си правя доставка (с Лео експрес, че нямат модул) и първата опция е доставка до офис или адрес. След избора и мерака ми е следващото поле да става за избор на офис или за въвеждане на адрес. Може би "динамични опции" би правилно да се наричат. Дали има такова нещо? Мога и да платя за това.

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 22, 2017 5:56 am

Post by agatha65 » Mon Nov 20, 2017 4:48 am

Здравейте, не сте формулирали точно проблема. Опции е термин използван за продуктите и възможността да имат различни варианти на продуктовата страница.
Доколкото разбирам Вашият въпрос е свързан с различните методи за доставка.
Накратко - искате при плащането и оформянето на поръчката, клиентът да има избор на различни методи за доставка и в зависимост от избрания да се променят динамично полетата за адрес на доставка.
Това е възможно с руския модул "Модуль Simple - упрощенная регистрация и заказ"
https://opencartforum.com/files/file/32 ... a-i-zakaz/
Този модул е много добър(няма аналог), но същевременно има някои недостатъци: продава се за един домейн с лицензионен ключ и изисква на сървъра да има инсталиран ionCube Loader, няма превод за админа(на руски е) и най-главното - настройките му не са за начинаещи (на страницата по-горе има линк за демо инсталация и може да се види как работи).
Мога да ви предложа услугата инсталация и настройка, но само ако сте сигурни, че ще можете да работите с него.

Print Version for Product Page and Product Compare Page | Rich Snippets | Facebook Open Graph Meta Tags | Information pages in top menu | Multi-Language Banners, Sliders and Carousels
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 10:18 am
Location - Canada, QC

Post by bulhomes » Sat Jan 06, 2018 3:09 am

Не беше точно това. Може би примера ми Ви подведе. Ще дам друг. Клиента си поръчва маса. Ако я избере от ПДЧ ще има възможност за 2 вида заобляния, а ако избере MDF - 4 вида заобляния.
Междувременно намерих нещо - https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=14468. Но при мен не проработи модула...

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 22, 2017 5:56 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests