Post by magzen » Mon May 08, 2017 6:30 am

Hello

I have made a fresh install and moved over all data to Opencart 2.3.0.2 from Opencart 2.0.3.1 where i used multi store

On my new installation my 2 extra stores shows the default store instead of their own layouts and settings

Iam using Journal2 theme, dont really know what the issue is, all settings in admin are correct

Any one who can help out would be appreciated

My Opencart Stores
http://www.crea-diem.com
http://www.bazaargadgets.com


Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 7:04 pm


Post by labeshops » Mon May 08, 2017 8:35 am

Make sure in settings you include the trailing / on the url for the additional stores - www.store2.com/ not www.store2.com

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by magzen » Mon May 08, 2017 8:56 pm

labeshops wrote:
Mon May 08, 2017 8:35 am
Make sure in settings you include the trailing / on the url for the additional stores - www.store2.com/ not www.store2.com
Thank you i had forgotten the / thing, tried all kinds of complicated things on the server for days now its solved at last :)

My Opencart Stores
http://www.crea-diem.com
http://www.bazaargadgets.com


Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 7:04 pm


Post by labeshops » Tue May 09, 2017 2:23 am

Yup, it's always the small things that screw us up and drive us crazy :) Glad it is solved.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests