Post by i2Paq » Wed Apr 07, 2010 1:07 am

Image
Al 10 jaar is de Thuiswinkel Vakbeurs hét podium voor webwinkeliers, retailers en e-commerce specialisten. Met ruim 200 exposanten, circa 80 congressen en workshops en meer dan 9.000 vakgenoten, is dit met recht het grootste vakevent in de Benelux op dit gebied.

De Thuiswinkel Vakbeurs biedt het hele spectrum aan producten en diensten om een webwinkel succesvol te starten en te laten groeien tot een gerenommeerde onderneming. Van online betaaloplossingen tot logistiek&distributie, van software tot online marketingtools, en van zoekmachines tot klantenservice. Wat u ook nodig heeft, de Thuiswinkel Vakbeurs heeft het in huis.

Kom op 27, 28 en 29 april naar de Jaarbeurs Utrecht, en maak deel uit van dé e-commerce community van Nederland. Leer van aansprekende cases, wissel ervaringen uit met vakgenoten, en creëer uw eigen succesverhaal. Want het begint allemaal met een bezoek aan de Thuiswinkel Vakbeurs.
Na het debacle van de Webwinkel Vakdagen heb ik besloten deze beurs een kans te geven.
Geen idee of het wat is, had er nog nooit van gehoord maar las er over in Twinkle, een magazine over alles wat wet webwinkels ed. te maken heeft.

Zijn er bij toeval ook nog mensen van dit forum die op 28 april 2010 gaan kijken?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests