Post by napok » Wed Jun 01, 2016 5:28 pm

Hi.
I have noticed that the first line of my page source,
when using the German version of the site, the language identifier does not show in my alternative language German.

"DE-de" or "de" but the word “code”. (https://mysite.co.uk/de/)
<!DOCTYPE html>
<html dir="direction" lang=“code”

In the english version it is right with “en” (https://mysite.co.uk)
<!DOCTYPE html>
<html dir="ltr" lang="en"

Would you know how to rectify this, so it shows the correct language identifier also in the german version?

Kind regards,
Alexandra

New member

Posts

Joined
Mon Feb 11, 2013 1:46 am

Post by IP_CAM » Wed Jun 01, 2016 9:00 pm

this is, how opencart works. But if you want to have the language displayed, as part of a link, check here:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 35#p618822
Ernie

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'300+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by napok » Wed Jun 01, 2016 9:10 pm

Thanks, Ernie.
My site
https://adfk.co.uk
is already
https://adfk.co.uk/de/
in the German version due to SEO URLs and the language pack.

It was just in the page source, that I was advised that there was only the "en" in the english version

Code: Select all

lang=“en“
but in the German version,there is

Code: Select all

lang=“code“
instead of

Code: Select all

lang=“de“
like it should be.

Best Regards,
Alexandra

New member

Posts

Joined
Mon Feb 11, 2013 1:46 am

Post by OSWorX » Sat Jun 04, 2016 11:06 pm

Just to close this successfully: customer used my German Language Translation.
Shopsystem is 2.1.0.2 and in language definitions, the language path was incorrect defined.
That was all.

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests