Post by ss122 » Thu Dec 18, 2014 9:40 pm

Hi,

I am testing my OpenCart web store, and i encounter a problem with Update button for Quantity in shopping cart. After i changed the quantity of product and pressed "Update" button, the page turns into a blank page with only "[]" on it. Can someone help me to fix it?

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 8:52 pm

Post by ss122 » Fri Dec 19, 2014 5:34 pm

hi imdevlper18,

can you tell me what causes the problem? and how to fix it? thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 8:52 pm

Post by ss122 » Sun Dec 21, 2014 10:59 pm

Does anyone have the same problem with me?

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 8:52 pm

Post by lz1nud » Sun Dec 21, 2014 11:29 pm

Works fine for me. But tryed one beta version of speed extention(playing with the cache), and it cased similar problem - add something in my cart, the when click on the main page - chart shows that is empty.

Sky-Mag Bulgaria


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 13, 2014 5:35 am
Location - Bulgaria

Post by ss122 » Mon Dec 22, 2014 1:13 am

I just upgraded to 2.0.1.1, but still got the same problem back, when i pressed "update" button, the page turned into an empty page with only "[]". Can someone help me?

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 8:52 pm

Post by ss122 » Mon Dec 22, 2014 1:15 am

hi lz1nud,

how did you fix your problem then?

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 18, 2014 8:52 pm

Post by zameer55 » Sat May 23, 2015 2:46 am

Hi ss122

I am having the same issue. Could you please suggest how did you make it work

Thanking you in anticipation

Newbie

Posts

Joined
Sat May 23, 2015 2:45 am

Post by viethemes » Sun May 24, 2015 6:33 pm

Could you send me your site URL and a FTP account via PM, so I can take a look at the problem closer?

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by aaron1988 » Fri Jun 19, 2015 1:15 am

Hi, has this issue been resolved? as i am having the same issue?

URL for site is: http://www.billericaywebdesign.uk/web/b ... eservation i am on Opencart 2.0.2.0

Thanks
Aaron

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 27, 2011 10:03 am

Post by Kayram » Tue Oct 13, 2015 10:50 pm

I have same problem. I'm using opencart 2.0.3.1
Any idea for fix this?

Newbie

Posts

Joined
Mon Jul 18, 2011 4:12 pm

Post by x3mjsh » Thu Feb 04, 2016 9:37 pm

Same here. This is very strange bug! I am using OC 2.0.3.1 and some of the products have this error when try to update their quantity on the cart page, but some work normal.
Does anyone have a clue on this? Could it be some of the options in the shipping estimate module?
Anyone???

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 06, 2015 6:36 pm

Post by artcore » Thu Feb 04, 2016 10:17 pm


Attn: I no longer provide OpenCart extensions, nor future support - this includes forum posts.
Reason: OpenCart version 3+ ;D

Thanks!


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 09, 2013 4:13 am
Location - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests