Post by Grandstand » Tue Jan 27, 2015 12:45 am

I have recently moved my site from a VPS to rackspaces cloudsites. Everything seems to be working fine except the admin VQmod is no longer functioning. I understand this could be an issue with the mods.cache file however it appears to have the proper path to my admin folder in there so I am kind of at a loss. Does anyone have any ideas at what it could be?

New member

Posts

Joined
Sat Aug 27, 2011 8:03 am

Post by tjsystems » Tue Jan 27, 2015 12:56 am

some simple things to test..
-clean vqmod cache
-clean oc cache
-chmod on vqmod folder
-try to install it again
-check error log for errors...

please also supply OC version and vqmod version

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by Grandstand » Tue Jan 27, 2015 1:08 am

-clean vqmod cache - Done. Only Catalog files come back.
-clean oc cache - Not sure how to do this.
-chmod on vqmod folder - 755
-try to install it again - Tried says already installed
-check error log for errors... -This is the strange part. I have one error and it has the requesting URI as admin/index.php so I know its being called by the admin, but the error is just a skip because its looking for a language file I do not have on my site, but other than that no errors at all.

New member

Posts

Joined
Sat Aug 27, 2011 8:03 am

Post by tjsystems » Tue Jan 27, 2015 1:14 am

Paste error please.

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by Grandstand » Tue Jan 27, 2015 1:21 am

Thank you for taking the time to help me with this. The error from the VQmod log folder is below.

---------- Date: 2015-01-26 09:45:27 ~ IP : 184.166.217.217 ----------
REQUEST URI : /admin/index.php?route=sale/order&token=eaa4bf7525d0a696cebcabc29bc2979c
MOD DETAILS:
modFile : /mnt/stor14-wc1-ord1/945464/www.mydomain.com/web/content/vqmod/xml/ ... list_3.xml
id : Add invoice number to orderlist
version : 1.3
vqmver : 2.4.1
author : thbr02
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/language/swedish/sale/order.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/language/swedish/common/home.php] (SKIPPED)
----------------------------------------------------------------------

New member

Posts

Joined
Sat Aug 27, 2011 8:03 am

Post by Grandstand » Tue Jan 27, 2015 1:25 am

Also Opencart is version 1.5.6

New member

Posts

Joined
Sat Aug 27, 2011 8:03 am

Post by tjsystems » Tue Jan 27, 2015 4:35 am

install the Swedish language to fix these error...

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by JAY6390 » Tue Jan 27, 2015 6:42 am

This isn't a language issue. And vQmod is working. Unless you have an extension affecting the admin, there won't be any admin files generated. If you have vQmod installed in the admin/index.php (which that error log would suggest you must have unless that's an old error) then you haven't got any valid XML files to modify your admin

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by Grandstand » Tue Jan 27, 2015 8:56 pm

tjsystems wrote:install the Swedish language to fix these error...
I have never had these installed before. However Since the XML of that mod is actually set to skip on those errors I do not think this would be the issue.
JAY6390 wrote:This isn't a language issue. And vQmod is working. Unless you have an extension affecting the admin, there won't be any admin files generated. If you have vQmod installed in the admin/index.php (which that error log would suggest you must have unless that's an old error) then you haven't got any valid XML files to modify your admin
I have around 55 mods installed and I would say about 80% of them affect the admin side of Opencart. I have tried removing all of them except the most basic which basically just changes the color of the order list based on the order status. So I am 100% certain that none of the mods are working in the admin site, but like I had mentioned I am not getting any errors. To really go off of.

New member

Posts

Joined
Sat Aug 27, 2011 8:03 am

Post by soundzgood-nz » Wed Jan 28, 2015 3:00 am

When u say 'admin vqmod is no longer functioning' do you mean that none of the 40 or so vqmods supporting admin extensions r working? Not clear on issue.

simon

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Oct 25, 2014 5:15 pm
Location - New Zealand

Post by JAY6390 » Wed Jan 28, 2015 3:20 am

This has been solved. The issue was the config files were using relative paths not the full path which vqmod needs, so it was say '../admin' for DIR_APPLICATION instead of '/path/to/admin/'

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by tjsystems » Wed Jan 28, 2015 7:47 am

JAY6390 wrote:This has been solved. The issue was the config files were using relative paths not the full path which vqmod needs, so it was say '../admin' for DIR_APPLICATION instead of '/path/to/admin/'
OK, good to know this it's solved.

PS: if the path was wrong... they never could have worked before... right?

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by JAY6390 » Wed Jan 28, 2015 8:05 am

Correct - Though the point is that the paths weren't incorrect (for a standard OpenCart install) but they aren't of use to vQmod, which needs full paths to files when it's given them to check

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by imdevlper18 » Sat Apr 29, 2017 10:23 pm

JAY6390 wrote:
Wed Jan 28, 2015 3:20 am
The issue was the config files were using relative paths not the full path which vqmod needs, so it was say '../admin' for DIR_APPLICATION instead of '/path/to/admin/'
This worked for me.. Thanks..

Opencart Extensions | Professional opencart support | Support Ticket | support@cartbinder.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 11, 2014 2:04 pm
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests