Post by Jaap » Tue Oct 28, 2014 8:16 pm

Ik heb voor een product staffelkortingen.
De afbeelding laat zien dat de prijzen niet worden weergegeven.
Is dit op te lossen?

Attachments

geen prijs.png

geen prijs.png (434.03 KiB) Viewed 1862 times

Last edited by i2Paq on Fri Nov 07, 2014 6:28 pm, edited 2 times in total.
Reason: Title adjusted

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by k2tec » Tue Oct 28, 2014 8:29 pm

Ligt misschiem aan je template.
Kijk eens in je product.tpl en kijk of er iets van de deze code staat.

Code: Select all

<?php if ($price) { ?>
      <div class="price"><?php echo $text_price; ?>
        <?php if (!$special) { ?>
        <?php echo $price; ?>
        <?php } else { ?>
        <span class="price-old"><?php echo $price; ?></span> <span class="price-new"><?php echo $special; ?></span>
        <?php } ?>
        <br />
        <?php if ($tax) { ?>
        <span class="price-tax"><?php echo $text_tax; ?> <?php echo $tax; ?></span><br />
        <?php } ?>
        <?php if ($points) { ?>
        <span class="reward"><small><?php echo $text_points; ?> <?php echo $points; ?></small></span><br />
        <?php } ?>
        <?php if ($discounts) { ?>
        <br />
        <div class="discount">
          <?php foreach ($discounts as $discount) { ?>
          <?php echo sprintf($text_discount, $discount['quantity'], $discount['price']); ?><br />
          <?php } ?>
        </div>
        <?php } ?>
      </div>
      <?php } ?>
het gaat vooral om de discount code

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by Jaap » Tue Oct 28, 2014 8:36 pm

Ga ik naar kijken, bedankt!
Ik had al in mijn broncode gekeken maar hij haalt de tabel niet op.
Ik laat je weten of het werkt.

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by Jaap » Tue Oct 28, 2014 8:46 pm

Nee, dat is niet het probleem.

De hele code die je liet zien staat ook letterlijk zo in mijn product.tpl

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by k2tec » Wed Oct 29, 2014 1:48 am

DAn durf ik het ook niet te zeggen, hij haalt je discount niet op.
Al wel eens de default template geprobeerd.

kwam dit ook nog tegen in je winkelwagen.

Code: Select all

text_next

text_next_choice
	text_use_coupon
geen vertaling in NL

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by Jaap » Wed Oct 29, 2014 2:37 am

Bedankt voor de opmerking over de vertaling.

Het probleem blijft identiek als ik het default theme gebruik.

Is het een idee om een schone installatie uit te voeren?
Ik overschrijf volgens mij niets als ik alleen bestanden ververs.

Maar ligt het aan de core (default) bestanden of aan de template die ik gebruik?

Voor nu denk ik dat het fout gaat omdat ik ergens iets mis (niet persoonlijk maar in een bestand...),
met als resultaat dat de tabel met kortingen niet geladen wordt.

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by victorj » Wed Oct 29, 2014 6:07 am

misschien stomme vraag

heb je bij de btw tarieven de juiste klantgroepen toegevoegd, en bij de kroting de juiste klantgroepen aangegeven

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Jaap » Wed Oct 29, 2014 4:49 pm

Alle tarieven staan goed.

Ik heb het default thema teruggezet en kom weer iets tegen wat misschien helpt.....

Als ik als taal Engels kies, krijg ik de prijzen en kortingen wel. Echter niet op de manier die ik wil ( zie afbeelding)

Attachments

Naamloos.png

Naamloos.png (63.72 KiB) Viewed 1826 times


Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by Jaap » Wed Oct 29, 2014 9:25 pm

decimal_point is opgelost.
Had niet eerder het Engels gebruikt.
Het bleek dat er als extensie php was gebruikt wat niet moet.
( wordt trouwens door de vertaling wel aangemoedigd)

Naast het vakje staat de volgende omschrijving:
Bestandsnaam:
De naam van het taalbestand (bv. dutch.php).
Let op: Niet veranderen wanneer deze de Default taal is!


Maar het raadsel waarom ik nu wel staffelprijzen in de Engelse versie heb en niet in het Nederlandse blijft bestaan.

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands

Post by Jaap » Thu Oct 30, 2014 5:34 pm

Nederlandse taalbestanden ververst en het is opgelost.

Lint Kopen https://lintenkopen.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 15, 2011 12:10 am
Location - the Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests