Post by perapasha » Sat Aug 23, 2014 7:45 pm

Hi.

Ik heb een multistore webshop met 3 domeinen. Dat loopt bijna goed alleen waar ik tegenaan loop is het volgende.
Van een van de shops kan ik niet op de homepage komen. Ik krijg geen foutmelding, helemaal niets alleen een lege pagina. Debuggen wordt dan ook best lastig.
Het maakt niet uit of ik de default template gebruik of een extra geïnstalleerde. De store blijft raar doen.

Heb bij de layouts alles uitgebreid voor 3 shops

Ik kan wel naar 1 van de andere (sub)pagina's als ik de locatie hard in de URL zet maar de homepage geeft op welke manier dan ook geen reactie.... ???
Zet ik hem op een van de alternatieve templates, is m'n layout de weg kwijt.
Omdat ik niet voor 1 gat te vangen ben, heb ik er nog een 3e template op gezet. Daar is de reactie ook een lege homepage?

Wie kan mij een eind op weg helpen waar ik dit 'geintje' kan herstellen?

Ron

Newbie

Posts

Joined
Sun May 25, 2014 7:29 pm

Post by tjsystems » Sat Aug 23, 2014 10:05 pm

als ik het goed begrijp werken er 2 wel, maar 1 niet... vaag..... Geen gekke meldingen in de log? Of in vqmod log? Zijn ook alle instellingen van de shop goed?

Live with 2.2.0.0 fully SSL.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 26, 2012 5:39 pm
Location - NL, Amsterdam

Post by perapasha » Sat Aug 23, 2014 10:40 pm

Idd vager kan bijna niet. Vqmod log geeft wel meldingen maar dat zou dan ook voor de rest in de weg moeten zitten.
apache log laat ook geen gekke dingen zien. Waar kan ik nog meer een log op zetten...

en terwijl ik bezig met zoeken zie ik opeens in een verdomhoekje een log melding van de google translate mod die niet wil laden. Wel apart want op de hoofdpagina heeft ij er geen moeite mee. Whatever... weg dat ding.

Kunnen we weer verder ;D

Dank

Newbie

Posts

Joined
Sun May 25, 2014 7:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests