Post by josiahgarber » Tue Jul 08, 2014 11:36 pm

I have moved our opencart website to a new server, but it isn't working correctly.

The formatting looks strange on the homepage. www.keystonepetplace.com and when I click on any links I get the following error. [an error occurred while processing this directive]

My admin also does not let me login. I get this message.
Warning: session_start(): open(/tmp/sess_e24e48c99078cb0508b37955261a4661, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/mspinc/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mspinc/public_html/admin/index.php:85) in /home/mspinc/public_html/system/library/session.php on line 11

I'd appreciate any ideas. Thanks! :-)

New member

Posts

Joined
Mon Sep 24, 2012 10:31 pm

Post by labeshops » Tue Jul 08, 2014 11:53 pm

The weird formatting is because it isn't finding your stylesheet or the file was mangled during upload. Reupload your theme files.

The admin issue my guess is because you didn't update both config files to reflect your new server info so check and update the config.php files in both the root folder and in admin folder.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by chrisranjana.com » Tue Jul 08, 2014 11:55 pm

Here is more information regarding this same issue

http://support.ultimatelocator.com/inde ... ion-denied

Chris, Opencart Developers and Programmers,
Opencart Developers Opencart Programmers
https://www.chrisranjana.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 26, 2009 2:23 am
Location - chennai, India

Post by josiahgarber » Wed Jul 09, 2014 12:38 am

labeshops wrote:The weird formatting is because it isn't finding your stylesheet or the file was mangled during upload. Reupload your theme files.
I uploaded the theme files again and still have the formatting issue.
The admin issue my guess is because you didn't update both config files to reflect your new server info so check and update the config.php files in both the root folder and in admin folder.
Both config files are updated.

Thanks for your help. Hopefully I can figure out what is going on.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 24, 2012 10:31 pm

Post by josiahgarber » Wed Jul 09, 2014 12:49 am

chrisranjana.com wrote:Here is more information regarding this same issue

http://support.ultimatelocator.com/inde ... ion-denied
Thanks for this. I read that article and here's what info.php shows

session.save_path no value no value

I checked the other site I am hosting successfully on this server and it has the same php values, so I don't think this is the issue.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 24, 2012 10:31 pm

Post by victorj » Wed Jul 09, 2014 2:34 am

Looks like there is something messed up in the header,
this is current path to stylesheet:

Code: Select all

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.keystonepetplace.com/catalog/view/theme/shoppica2/stylesheet/screen.css.php?
it should be:

Code: Select all

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.keystonepetplace.com/catalog/view/theme/shoppica2/stylesheet/screen.css">

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests