Post by Killerj » Sat Jan 23, 2010 3:36 am

Well, I have set coupons right. It displays "Success: Your coupon discount has been applied!" But the discount does not apply in the total.

Any help?

Image

P.S: Opencart v1.3.2

Thank You !

New member

Posts

Joined
Wed Nov 04, 2009 10:04 am

Post by Xsecrets » Sat Jan 23, 2010 4:24 am

it does apply you just don't see it till the confirmation page. This has been discussed at lenght, and the coupon code entry box will most likely be moved in a future version.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by Killerj » Sat Jan 23, 2010 5:25 am

Well, I did use the search feature. But it was of no help ( I could not find a solution to my problem). It does not update in the confirmation page. I've checked it many a times. It took me straight to payment, Where i had to pay the entire total without the discount being applied. That was the reason i posted here. :(

New member

Posts

Joined
Wed Nov 04, 2009 10:04 am

Post by Xsecrets » Sat Jan 23, 2010 6:42 am

you do realize that confirmation page is after the payment page right?

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by imc8746 » Fri Jan 29, 2010 12:44 am

We're having the same problem. We get the success message, and it is updated in the orders table. However, it is not reflected in the Total in the confirmation page, and when you confirm the order, it goes off the the payment gateway, still without the updated total. Complete the sale, and it doesn't show up on the order history either.

And yes, I do realize the cofirmation page is after the payment page.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 29, 2010 12:31 am

Post by dbstr » Fri Jan 29, 2010 12:50 am

Did you enable "Coupon" in "Extensions -> Order Total" (in the admin)?

Request Reviews v1.0 released.


Active Member

Posts

Joined
Sun Aug 30, 2009 12:20 am

Post by Qphoria » Fri Jan 29, 2010 1:02 am

I just tried this to be sure and its working fine

Set up a coupon to give 10% off a total of 10.00 or more
I added ALL products to the allowed products list
added 2 items to my cart for a total of 1100.00
went to cart page and entered code
checked out
confirm page showed
1100 - 10% = 990.00

So we know it works.

Some troubleshooting tips:
If you are getting the "Successfully applied" message:
- Be sure the products in your cart are on the right box of the allowed products area. Even if the products aren't valid, you will still get the successful coupon message, but the coupon won't apply.
- Check the discount amount
- Check the total in your cart is more than the coupon total

If you are getting the "Coupon invalid or expired" message:
- Check the start/end dates
- Check that the uses per coupon and per customer are high enough
- Check you have the correct code

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Killerj » Tue Feb 02, 2010 12:13 am

dbstr wrote:Did you enable "Coupon" in "Extensions -> Order Total" (in the admin)?
Oops ! You got me. Yea, i forgot to enable that. Damn ! Sorry for the trouble :( I Apologise. Too much in my head right now. Could not concentrate on the simple stuff.

New member

Posts

Joined
Wed Nov 04, 2009 10:04 am

Post by Qphoria » Tue Feb 02, 2010 12:18 am

isn't that enabled by default anyway?

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests