Post by pm-netti » Wed Mar 05, 2014 5:12 pm

Mi_Kaheli wrote: Kirjoitit tuolla readme:ssa, että täytyy lisätä tietokantaan tuo "checked", sitäkö ei saa lisäosan avulla tuonne option -valikkoon valittavaksi, kuten tuon pakollisuuden saa?
Vai onko kyse siitä, että jos onkin useampia optioneja valittuna, niin tietokannasta manuaalisesti laitetaan valmiiksi valinta haluttuun tiettyyn optioniin.
Tuossa tosiaan ei tehdä ihan automaattisesti valintaa valmiiksi vaan adminin täytyy se valinta ruksasta. Ellei tuota checked - valintaa tehdä lainkaan / tallenna mihinkään admin-puolella, joutuisi catalog-puolella summassa ruksaamaan jonkin valintanapin, joka ei välttämättä ole se suositeltava vaihtoehto. ;)

Tuo saatta olla vielä puutteellinen sikäli, että checkboxille muistaakseni ei ole tuota catalog-pouolen valintaa tehty.

-peku-

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Thu Mar 06, 2014 5:13 am

Eiku komento takaisin... oompa tyhmä, nyt vasta tajusin, miten toi oikeesti toimii :D
Kun koittaa tallentaa option valuen, oli täppää tai ei tuossa checked kentässä, niin ruutu menee valkoiseksi.

adminiin pääsee kuitenkin selaimen paluunapilla takaisin, mutta option value ei ole tallentunut.

error logi antaa näin:
2014-03-05 21:03:40 - PHP Notice: Undefined index: checked in /home/oma/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_option.php on line 42
2014-03-05 21:03:40 - PHP Notice: Error: Unknown column 'checked' in 'field list'<br />Error No: 1054<br />INSERT INTO oc_option_value SET option_id = '13', image = '', sort_order = '0', checked = '0' in /home/oma/public_html/shop/system/database/mysql.php on line 50


Ei kai se paljosta oo kiinni, mutta mä en osaa ymmärtää, että mikä on vika.



Tässä vielä /home/oma/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_option.php on line 42
$this->db->query("INSERT INTO " . DB_PREFIX . "option_value SET option_id = '" . (int)$option_id . "', image = '" . $this->db->escape(html_entity_decode($option_value['image'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')) . "', sort_order = '" . (int)$option_value['sort_order'] . "', checked = '" . (int)$option_value['checked'] . "'");


ja tässä tuo mysql.php rivi 50
trigger_error('Error: ' . mysql_error($this->link) . '<br />Error No: ' . mysql_errno($this->link) . '<br />' . $sql);



Jäikö mulla kuitenkin jotain hoksaamatta tuon asentamisessa? laitoin vain xml tiedoston vqmod/xml hakemistoon

Jaa, eli pitääkö mun siis käsin lisätä tietokantaan tuo checked, melkein tajusinkin mutta en aivan, en oo tietokantoihin käsin oikeen koskenutkaan, tai koskaan ainakaan manuaalisesti mitään lisännyt, jotain kyllä joskus muokannut.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by pm-netti » Thu Mar 06, 2014 4:27 pm

Mi_Kaheli wrote: Jaa, eli pitääkö mun siis käsin lisätä tietokantaan tuo checked, melkein tajusinkin mutta en aivan, en oo tietokantoihin käsin oikeen koskenutkaan, tai koskaan ainakaan manuaalisesti mitään lisännyt, jotain kyllä joskus muokannut.
Lisäsin tuohon hiukan automatiikkaa, jotta sarakkeen lisääminen tietokantaan on hiukan nopsempaa.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Fri Mar 07, 2014 3:05 am

No, jo alko lyyti kirjoittamaan..
Eli toimii niinkuin kuuluukin..

Yhtä erroria pukkaa kokoaika, mutta näyttäisi siltä, että ei liity mitenkään tähän lisäosaan, joten siitä toisessa topic:ssa.

Tämän aiheen toisen pähkäilyn, eli tuon optionin hinnan erittelyn ostoskoriin taidan ratkaista toisella tavalla, kun ei tunnu löytyvän tätä varten lisäosaa..
Tarvehan oli saada tuotteeseen lisättyä panttimaksu autovaraosiin, se onnistuu pakotetulla "pantti" optiolla
Toinen tarve oli saada se vielä eriteltyä ostoskoriin ja kuittiin, mutta näyttäisi siltä, että käytännönllisyyden, kirjanpidon ja myynninseurannan vuoksi mun täytyy tehdä verkkokauppa-ostosta myyntitapahtuma/kuitti ihan eri ohjelmalla ja se pantti-erottelu on helppo tehdä sitten sinne.
Harmillisesti se kyllä tulee lisäämään näpyttelytarvetta joka myyntitapahtumaa kohti, mutta pitää pähkäillä sitä sitten, kun alkaa oikein harmittamaan..

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by pezhman » Sun Mar 09, 2014 7:13 pm

Ostin DYMO Address Label (5.0.2) kun asensin tuon kyseiseen moduulin, asennuksen jälkeen saan alla olevan virhekoodin kun yritän katsoa asiakkaiden tilauksia?!
nNotice: Undefined index: amazon_order_id in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1678Notice: Undefined index: forwarded_ip in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1748Notice: Undefined index: user_agent in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1749Notice: Undefined index: accept_language in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1750Notice: Undefined index: payment_company_id in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1756Notice: Undefined index: payment_tax_id in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1757
Fatal error: Call to undefined method ModelSaleOrder::getOrderVouchers() in /home/iq37q4w8/public_html/admin/controller/sale/order.php on line 1817

onks toi jollekin tuttu?

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 09, 2014 6:58 pm

Post by pezhman » Mon Mar 10, 2014 3:05 am

Jos joku kykenee korjaaman niin tottakai pientä korvausta maksetaan!

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 09, 2014 6:58 pm

Post by pm-netti » Mon Mar 10, 2014 3:38 am

pezhman wrote:Ostin DYMO Address Label (5.0.2) kun asensin tuon kyseiseen moduulin, asennuksen jälkeen saan alla olevan virhekoodin kun yritän katsoa asiakkaiden tilauksia?!
Tällaisessa tilanteessa kannattaisi pyytää asennustukea moduulin myyjältä.
Äkkiseltään tuo vaikuttaa siltä, että noita puuttuvia indeksiä herjaa, jos tietokantaan olisi ollut tarve lisätä esim. uusia sarakkeita.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Mi_Kaheli » Wed Mar 19, 2014 5:25 am

Lisäosien kommenteista rohkaistuneena ostin Super Mega Menu V2:n
Kyllä tuo heti lunasti lupauksensa ja on ehdottomasti 5 tähteä ansainnut.
Yläosan menuvalikko on tuolla täysin hallittavissa ja tuo rutkasti lisää mahdollisuuksia menun rakenteeseen ja ulkonäköön.

Tuolla saa mm. menuun kolmannen kategorian, eli pääkategoria -> sub1 -> sub2

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by Mi_Kaheli » Mon Apr 07, 2014 4:17 am

No hei taas.

En saa kontaktia Year, Make, Model -modulin tekijään, joten pyydämpä täältä apua, jos onnistuisi.
http://www.opencart.com/index.php?route ... ke%20model

Kyseessä on siis sivusto-filtteri, jonka avulla saa asetettua autovaraosille tai miksei muillekkin Valmistaja-malli-moottori-vuosimalli tyyppisille tuotteille filtterin.
Kun kaupassa valitsee filtteristä halutut vaihtoehdot ja painaa Valitse -nappulaa, niin sivuston tuotteet filtteröidään.

Napin painalluksen jälkeen tapahtuu myös hallintapanelista valittavissa oleva toiminto, joko sama sivu ladataan uudelleen, mennään home-sivulle tai search-sivulle...

Itse haluaisin, että tuo menisi categoria sivulle ja sen takia oon koittanut saada modulin valmistajana kontaktia.


tuon modulin koodissa Template/module/ymmfilter.tpl:ssä on tälläinen kohta

Code: Select all

function(json) {
                    if(json['message'] == 'success'){
                        <?php if($setting['destination'] == 'home'){ ?>
                        window.location ="<?php echo $this->config->get('config_url'); ?>" ;
                        <?php } elseif($setting['destination'] == 'search' && (strcmp(VERSION, '1.5.5.1') >= 0)) { // v1.5.5.1 or greater ?>
                        window.location = "<?php echo $this->config->get('config_url') . 'index.php?route=product/search&search='; ?>";
                        <?php } elseif($setting['destination'] == 'search') { // less than v1.5.5.0 ?>
                        window.location = "<?php echo $this->config->get('config_url') . 'index.php?route=product/search&filter_name='; ?>";
                        <?php } else { ?>
                        location.reload(true);
                        <?php } ?>

Hiihou, kiitosta taas.

Jätänkin tämän viestin tänne, jos joku muu käyttää samaa modulia ja haluaa vaihtaa tuon kohteen, minä tyhmä tajusin vasta tänne copy-pastettuani, että kuinka helppoa toi oli... ei tarvinnu, kuin tuohon search -kohtaan vaihtaa url :D
En mä ennen tänne liittämistä lukenut tuota koodin pätkää niin kokonaan, että olisin tajunnut... oon vain seikkaillut sielä sun täälä eri osissa tuota lisäosan koodia tuskastumiseen saakka, kun ajattelin, että pitää moneen eripaikkaan tehdä jotain.....

Toki, jos sen haluaisi valittavaksi kaikkien muiden lisäksi hallintapaneliin, niin vaatisi enemmän, mutta tämähän riittää, muutan vaikka kielitiedostoon tuon nimen vielä, niin se on hallintapanelissa sitten oikean nimisenä.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am

Post by DarkWarder » Tue May 06, 2014 4:00 am

Eli onko mahdollista että jollakin olis kävujälaskuria ja sitten ohjeita asennukseen?
täällä on kyllä aika heikkoa toi vastaaminen kyselyihin huomaan kun olen laittanus muutaman kyselyn ja heikkoa on ollu saada aua :(

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by Anttih » Tue May 06, 2014 12:06 pm

Google analytics kertoo vähän muutakin kuin kävijämäärät.

Shipping methods: Matkahuolto, Posti, PostNord
Payment methods: Advance payment / Bank transfer, Checkout, Paytrail, Maksukaista
Modules: Prinetti, Matkahuolto's adress label, Random Products
vQmod: Checkout prices with tax, Product price input with tax
See my all modules


Active Member

Posts

Joined
Thu Feb 03, 2011 5:11 pm
Location - Finland

Post by DarkWarder » Tue May 06, 2014 9:01 pm

Joo mutta haluan sen kävijälaskurin tuonne etusivulle

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by pm-netti » Tue May 06, 2014 11:15 pm

DarkWarder wrote:Joo mutta haluan sen kävijälaskurin tuonne etusivulle
Laajennuksissa on useita vaihtoehtoja:

http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=counter

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by DarkWarder » Wed May 07, 2014 12:39 am

Joo otin tämän mutta eipä toiminut se ei näy missään admin paneelissa eikä myöskään etusivulla
http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=counter

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by pm-netti » Wed May 07, 2014 1:30 am

DarkWarder wrote:Joo otin tämän mutta eipä toiminut se ei näy missään admin paneelissa eikä myöskään etusivulla
http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=counter
Sinun täytyy asentaa se Admin sivulta Extension->Modules sivulta. Sieltä löytyy "Visitor Counter" kun hetken tutkii.
Kun se ensin asentaa ja sen jälkeen vielä Muokkaa niin alkaa toimimaan.
Voi valita, millä sivulla näytetään ja missä sivupalkissa.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by DarkWarder » Wed May 07, 2014 1:55 am

pm-netti wrote:
DarkWarder wrote:Joo otin tämän mutta eipä toiminut se ei näy missään admin paneelissa eikä myöskään etusivulla
http://www.opencart.com/index.php?route ... ch=counter
Sinun täytyy asentaa se Admin sivulta Extension->Modules sivulta. Sieltä löytyy "Visitor Counter" kun hetken tutkii.
Kun se ensin asentaa ja sen jälkeen vielä Muokkaa niin alkaa toimimaan.
Voi valita, millä sivulla näytetään ja missä sivupalkissa.
Ok, tarkistan, eli siinä paketissa tuli admin ja catalog kansiot eli laitanko ne tiedostot sinne mitä ne kansiot näyttää niin ftp:lä vastaaviin kansioihin?

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by pm-netti » Wed May 07, 2014 2:06 am

DarkWarder wrote:
pm-netti wrote:
DarkWarder wrote: Ok, tarkistan, eli siinä paketissa tuli admin ja catalog kansiot eli laitanko ne tiedostot sinne mitä ne kansiot näyttää niin ftp:lä vastaaviin kansioihin?
Juu, voit siirtää ne ihan kerta heitolla, kun avaat sinun kaupan etusivun ja kotikoneen puolella klikkaat hiiren oikealla painikkeella ohjelman admin ja catalog kansioita ja painat sen jälkeen linkkiä "Siirrä palvelimelle".

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by DarkWarder » Wed May 07, 2014 3:15 am

ohjeessa sanotaan että
Upload the files from the upload folder to your server. No files should be overwritten
mutta nyt sanot että ne voi yluikirjoittaa?

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by DarkWarder » Wed May 07, 2014 3:17 am

on sain sen sinne kiitos neuvosta

New member

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 5:41 am

Post by Mi_Kaheli » Fri May 09, 2014 2:29 am

DarkWarder wrote:Täällä on kyllä aika heikkoa toi vastaaminen kyselyihin huomaan kun olen laittanus muutaman kyselyn ja heikkoa on ollu saada aua :(
Täälä ei ikävä kyllä taida olla ketään palkattua henkilökuntaa kysymyksiin vastailemassa :D
Eikä muutenkaan kovin hirveän suuri aktiviinen käyttäjäkunta täälä suomi-puolella ole, enemmän vilinää taitaa olla tuola englanninkielen puolella, joten jos haluaa saada nopeammin, niin kannattaa heittää kysymystä sinne puolelle.
Googlella on myöskin hyvin löytynyt vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

On vissiin myös tahoja, jotka korvausta vastaan voisivat tehdä koko kaupan asennuksesta käyttöönottoon asti valmiiksi, se vaihtoehto lienee hyvä vähän hätäisemmälle, ammattilaisella ei montaa päivää varmaan aikaa mene, jos on selvillä, että mitä halutaan ja itse saa sen aikaa siemailla mojitoja aurinkorannalla

Aika moneen kysymykseen onkin jo olemassa vastaus valmiiksi, kun sen vain löytää.
Muutoinkin, kun verkkokauppaa rakentaa, niin kannattaa käyttää heti ensialkuun vaikka pari päivää siihen, että vain lukee ohjeita ja muiden esittämiä kysymyksiä ja niiden ratkaisuja pitkin internettiä.
Hyvin toki oppii siinäkin, kun vain tekee ja kokeilee, mutta se ei vähennä teoreettisen opiskelun tarvetta :)

Niin ja kannattaa jokainen tekemänsä muutos kirjata ylös, muuten voi tulla eteen tilanne, että kauppa toimii huonosti ja näyttää huonolta ja ainut vaihtoehto on jyrätä koko kauppa pois ja aloittaa alusta.
Kaupan kopion ajaminen muussa sijainnissa ja sillä testailu voi olla järkevää, voi ensin testata ja vasta toimivaksi toteamisen jälkeen tehdä muutos siihen kauppaan, jota aikoo tulla käyttämään.

New member

Posts

Joined
Sun Nov 03, 2013 2:39 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests