Post by Maeploy » Fri Oct 18, 2013 8:43 am

Nice. Worked a TREAT IN 1.5.5.1, using the Gentle Theme from theme forest. :)

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 01, 2013 3:09 am

Post by ethelpbb » Fri Oct 18, 2013 1:55 pm

I don't know how to do!

Eli Manning Jersey


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 18, 2013 11:58 am
Location - One Nissan Way, Franklin, TN 37067, U.S.A.

Post by hokalong » Tue Oct 29, 2013 1:47 am

i got it done.... but mine is a little different
my product list is going from up to down instead from left to right..
for example:
Product A
Product B
how to make it from left to right
Product A Product B

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 29, 2013 1:44 am

Post by CufflinksGalore » Fri Feb 28, 2014 5:48 am

jty wrote:
ThuNderGr wrote:Does this work? i get an error "undefined index thumb".
you need to also define 'thumb' in the controller file

In catalog/controller/product/category.php
FIND

Code: Select all

$results = $this->model_catalog_category->getCategories($category_id);

foreach ($results as $result) {
below it ADD

Code: Select all

//
				if ($result['image']) {
					$thumb = $this->model_tool_image->resize($result['image'], $this->config->get('config_image_category_width'), $this->config->get('config_image_category_height'));
				} else {
					$thumb = '';
				}
				//
then a little further below, FIND

Code: Select all

$this->data['categories'][] = array(
					'name'  => $result['name'] . ' (' . $product_total . ')',
ADD into that array

Code: Select all

'thumb' => $thumb,
Also, the css needs to be fixed. I'm getting the thumbs listed vertically. And I haven't catered for when a category doesn't have an image
What is it that you changed in the CSS, as I have carried out all the necessary steps as indicated by Sinbad and yourself in the above quoted post, but can't get the images to align horizontally, even though I have made every change possible to change the direction to horizontal or in a grid view.

Thanks in advance.


Posts

Joined
Fri Feb 28, 2014 5:43 am

Post by sqwireless » Tue Jun 17, 2014 11:18 am

Hi, Quick question.

refine search function are removed, now how to remove the useless "refine search" words ? Thank you for helping !!

Image

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 16, 2014 7:49 am

Post by ncwsolution » Tue Nov 04, 2014 3:19 am

ryancalderon wrote:Hi All! does anyone knows how to convert refine search into a dropdown <select></select> box... Many thanks in advance.
Hi ! Here is the link below for your desired extension with no price: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=9688

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 2:04 pm
Location - Pakistan

Post by ncwsolution » Tue Nov 04, 2014 3:41 am

Hi all ! Here is very nice and free extension to add thumbs for subcategories: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=3907

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 02, 2014 2:04 pm
Location - Pakistan
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 60 guests