Post by tiho » Mon Jan 13, 2014 4:00 pm

Здравейте,

магазина ми допадна , въпреки че има доста бъгове и логически неяснотии и бих желал да го ползвам. Никъде не намерих обаче упътване на български език кое как се прави с него. Някой може ли да помогне ?

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 13, 2014 3:58 pm

Post by FantasyBoy » Thu Jan 16, 2014 3:50 pm

Теглиш си версия на опънкарт която ти харесва. Разархивираш и качваш чрез FileZilla в public_html. Сменяш името на тези файлове от config-dist.php на config.php и admin/config-dist.php на admin/config.php . След това намираш следните файлове и папки:
image/
image/cache/
cache/
download/
config.php
admin/config.php
И с дясно копче върху тях даваш на "Права на файла" и ги променяш да са Read and Write (т.е. цифровата стойност да е 755 ).
След това от cPanela на твоя хостинг акаунт си правиш две база данни. Ако не знаеш точно как във всеки хостинг си има често задавани въпроси където е описано подробно как се създават база данни.
Следващата стъпка е да си отвориш твоя сайт и да следваш стъпките. Въвеждаш имената на БД и паролата. и като за последно след като си свършил всичко това ТРИЕШ папката install която се намира при файловете които си качил със FileZilla.
Готов си

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 10, 2013 8:52 pm

Post by agatha65 » Mon Jan 20, 2014 3:52 pm

Защо пък 2 бази данни?
За български
http://docs.opencart.com/display/openca ... t+1.5+Home
десен бутон върху текста Translate to English ->най-горе This page has been translated from English to English избираш Bulgarian
Превода е чудо но върши работа.

Suppliers Module - XML, CSV, XLS Product Feed Import and Update
Rich Snippets | Facebook Open Graph Meta Tags | WebP Images
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 10:18 am
Location - Canada, QC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 58 guests