Post by JOHNYTHEWINNER » Thu Oct 17, 2013 4:35 pm

Мисля си, че подобна взаимопомощ ще бъде полезна.
Ето един сайт с много и различни модули за Opencart (аз лично ползвам 1.5.5.1).
Ето и някои препоръки за модули, които аз ползвам:

1. Recent View Products - Последно разглеждани продукти

Модула следи разглежданите от клиента продукти и в избрано от Вас поле му ги показва по време на неговото пребиваване. Имате опция за списъчен изглед или "fade" ефект като с това подсещане клиента избягва безкрайното обикаляне за да се сети какво е искал.

Съвместими версии: 1.5.1.x - 1.5.4.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не

2. Also Bought - Други закупени продукти

Модула се показва на избрано от Вас място (при разглеждане на продукт) като подсеща клиента какво друго за закупили останалите Ви клиенти, избрали този продукт. Важно е да се знае, че ако имате контрагенти, то модула ще отчита и техните продажби и е възможно да препоръчва аналогични продукти.

Съвместими версии: 1.5.1.x - 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не

3. News - Динамични новини

Модула показва въведени от Вас новини най-долу (Tob bottom) в избрани страници (Home,Product,Category и т.н.). Имате опции за въвеждане на дата на новината и приоритет за важност. Въведените новини се въртят на слайд принцип автоматично.

Съвместими версии: 1.5.1.3, 1.5.2.1, 1.5.3.1, 1.5.4.1, 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Да

4. After Purchase Review Invitation - Подсещане на клиента да напише коментар за продукта

Модула автоматично изпраща ел. поща до клиент, закупил Ваш продукт след определен от Вас период от време (например 10 дни). С това писмо подсещате клиента да остави коментар за вече използваният от него продукт в онлайн магазина Ви (активен линк - с един клик).

Съвместими версии: 1.5.1.x - 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не
Изискване за създаване на Cron задача Да

5. Facebook Store Pro - Facebook онлайн магазин

Модул, който автоматично създава Ваш електронен магазин във фен страницата Ви. Налични са различни опции като падащи менюта, динамични новини (линкове към новите продукти), нови продукти, препоръчани продукти, таймер за промоции и други. Имате възможност да изберете дали клиентите да пазаруват директно от Facebook или да бъдат пренасочени към онлайн магазина Ви.

Съвместими версии: 1.5.1.3 - 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не
Изискване за Facebook app - Да

6. Facebook Contest (Deal Unlocker) - Награда или отстъпка за фенове във Facebook

Модула създава "игра" с награда (избран от Вас продукт или ваучер за отстъпка). Таблото на играта се публикува в онлайн магазина Ви (в избрани от Вас страници) и във Facebook Store Pro (ако е инсталиран). Вашите клиенти събират точки чрез присъединяване към играта, споделяне на стената си и канене на приятели (чрез лично съобщение). Вие определяте нужния брой хора за да се "отключи" наградата, както и колко точки носи всяко едно действие (присъединяване,споделяне,канене). Имате възможност по време на играта да променяте необходимия брой хора за отключване. Таблото се обновява автоматично и показва снимките на участниците в играта, техния брой точки и колко остават до спечелването на наградата, както и срока на игратаестествено. След края на играта (срока е зададен от Вас) ако има победител системата автоматично изпраща мейл до него и до всички участници (Вие избирате дали да е само до него или до всички). Победителят трябва да бъде одобрен от Вас в администраторския панел за да приключи играта. Жокер - имате опция да изберете дали човека с най-много точки да бъде победител.


Съвместими версии: 1.5.1.x - 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не, При наличен VQMOD се осъществява по-бърза връзка между администраторския панел и Facebook Deal Unlocker
Изискване за създаване на Cron задача Да

Пакет от Facebook Store Pro и Facebook Deal Unlocker също е възможен за инсталиране на намалена цена.

7. Order Discount (based on cart total) - Отстъпка за групово пазаруване
Модула позволява системата автоматично да изчислява отстъпка при пазаруване над определена стойност. Разбира се Вие избирате сумата и имате възможност за неограничен брой настройки. Важно е да се отбележи, че може да добавяте тези отстъпки за избрани от Вас групи (например активна за клиенти, неактивна за търговци), както и отстъпката да бъде на базата на процент или фиксирана сума.

Съвместими версии: 1.5.1.x - 1.5.5.1
Изискване за инсталиран VQMOD - Не


8. AutoSuggest Search v.1.7 - Автоматично показване в търсачката на продукти

С този модул Вие определяне на кой символ да се показват продуктите. Ако например клиента е решил да изпише "стока", а Вие сте настроили модула на 2, то при втория символ (ст) в падащо меню ще се покажат всички продукти, които отговарят на този критерий. Имате опция да включвате и изключвате търсенето в описанията на продуктите и таговете.

9. Google Adsense - Google реклами

Модул за добавяне на Google Adsense реклами в 8 избрани от Вас полета.

Съвместими версии: v1.5.0, v1.5.0.1, v1.5.0.2, v1.5.0.3, v1.5.0.4, v1.5.0.5, v1.5.1, v1.5.1.1, v1.5.1.2, v1.5.1.3, v1.5.2, v1.5.2.1, v1.5.3, v1.5.3.1, v1.5.4, v1.5.4.1, v1.5.5, v1.5.5.1, v1.5.6
Изискване за инсталиран VQMOD - Да

10. Google Sitemap Generator - Създаване на sitemap файл

Модула създава в отделни файлове sitemap на продукти, категории и информационни страници.

Съвместими версии: v1.5.1, v1.5.1.1, v1.5.1.2, v1.5.1.3, v1.5.2, v1.5.2.1, v1.5.3, v1.5.3.1, v1.5.4, v1.5.4.1, v1.5.5.1, v1.5.6
Изискване за инсталиран VQMOD - Да

11. I ntelligent Product labels - Етикети върху снимките на продуктите

Модула позволява създаването на етикети/надписи (например "Промоция") с избран от Вас цвят, размер, форма, местоположение и т.н. Можете да добавяте неограничен брой етикети към различни продукти. Имате опция за задаване на приоритети на етикетите и така ако имате два етикета върху един и същ продукт, този с по-висок приоритет ще се показва на избраната позиция, а този с по-ниския - на нова, автоматично избрана позиция.

Съвместими версии: v1.5.1, v1.5.1.1, v1.5.1.2, v1.5.1.3, v1.5.2, v1.5.2.1, v1.5.3, v1.5.3.1, v1.5.4, v1.5.4.1, v1.5.5, v1.5.5.1, v1.5.6
Изискване за инсталиран VQMOD - Да

12. Add Product Cost - Доставна цена на продуктите и статистика на продажбите

Модула добавя поле в администраторския панел за продукта, в което въвеждате доставна цена (при активен данък се въвежда без данъка). Добавя се и меню за статистика на продажбите като може да избирате период за справката, група клиенти, справка по име на клиент и т.н. Получавате ясна статистика с печалбата (във валута и като процент).

Съвместими версии: v1.5.5, v1.5.5.1, v1.5.6
Изискване за инсталиран VQMOD - Да

Добавям още един модул, който Ви позволява пълен контрол върху купоните за отстъпка.
Чрез него можете да определяте категории, производители, промоции или намаления, за които конкретният купон да не важи.


Всички модули са тествани и работят на посочените версии с темата по подразбиране! Възможно е да добавя и превод на българския. Превода на български е възможно да не е 100%, но ще се приближава до пълен превод. Можете да видите демо в посочените за всеки модул линкове и няма да пускам моят сайт като демонстрационен, защото би било вид реклама.

Нямам опции за поддръжка или промяна на модулите за да работят с различната от оригиналната тема! Мога да съдействам доколкото са моите лични възможности и опит по инсталирането и превеждането им.

За всякакви въпроси, моля пишете в тази тема, на ЛС или на alltimecams@gmail.com.
Last edited by JOHNYTHEWINNER on Mon Nov 04, 2013 10:34 pm, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Aug 10, 2013 12:01 am

Post by spiders3 » Wed Oct 23, 2013 11:56 pm

Много точен колега! Взех intelligent label - чудесен модул!

New member

Posts

Joined
Thu Apr 04, 2013 6:28 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 85 guests