Καλημέρα,
Την προηγούμενη εβδομάδα στο αρχείο success.tpl πρόσθετα ένα κομμάτι κώδικα για τα google ads. Σε μία δοκιμαστική παραγγελία που έκανα μου ήρθε κανονικά (όχι κλικάροντας την διαφήμιση κατευθείαν από το e-shop μου). Το order id ήταν μόλις έκανα και εγώ το 45 η επόμενη που μου ήρθε ήταν η 52, μετά η 53 και μετά η 55. Έχει συμβεί και παλιότερα από την 27 πήγε στην 29, από 31 σε 33 και άλλα τέτοια παραδείγματα.Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει; Τις χάνω τις παραγγελίες;Πως διορθώνεται; Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.5.4
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν χάνεις παραγγελίες.
Είναι παραγγελίες που έχουν επιλέξει οι χρήστες πληρωμή μέσω Paypal ή Google Checkout και δεν πλήρωσαν ποτέ. Τις δημιουργεί στην βάση αλλά εάν δε πληρώσει ο χρήστης δεν κάνει τίποτα. Είναι bug της έκδοσης.
Στο διαχειριστικό, επέλεξε μια παραγγελία, δες το url πάνω. Θα λέει πχ &order_id=52
Άλλαξε το νούμερο σε κάποιο που σου λείπει ως παραγγελία και πάτα enter. Θα δεις την παραγγελία κανονικά και θα δεις ότι δεν έχει ολοκληρωθεί γι'αυτό δεν την βλέπεις.
Είναι παραγγελίες που έχουν επιλέξει οι χρήστες πληρωμή μέσω Paypal ή Google Checkout και δεν πλήρωσαν ποτέ. Τις δημιουργεί στην βάση αλλά εάν δε πληρώσει ο χρήστης δεν κάνει τίποτα. Είναι bug της έκδοσης.
Στο διαχειριστικό, επέλεξε μια παραγγελία, δες το url πάνω. Θα λέει πχ &order_id=52
Άλλαξε το νούμερο σε κάποιο που σου λείπει ως παραγγελία και πάτα enter. Θα δεις την παραγγελία κανονικά και θα δεις ότι δεν έχει ολοκληρωθεί γι'αυτό δεν την βλέπεις.