Γίνεται να κάνω μια ιστοσελίδα με opencart στην οποία για να την δεις θα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης που για να εγγραφείς χρειάζεται μηνιαία συνδρομή; Γίνεται επίσης να υπάρχει πολλές επιλογές συνδρομής π.χ. silver member, gold member και τα λοιπά με διαφορετικές τιμές; Και ένα τελευταίο γίνεται να ορίσω πόσα προϊόντα μπορεί να πάρει κανείς μηνιαία ανάλογα με την συνδρομή π.χ. silver member 20 προϊόντα, gold member απεριόριστα;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέλω ο επισκέπτης αν δεν έχει εγγραφεί με συνδρομή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να δει τα προϊόντα καθόλου. Θέλω να έχω την δυνατότητα κανονικά να περάσω προϊόντα που απαιτούν αποστολή!!! Δεν με ενδιαφέρει το στυλ (εκτός και αν υπάρχει τίποτα δωρεάν) διαφορετικά θα επιθυμούσα το προεπιλεγμένο της opencart platform και θα επιθυμούσα αν γίνεται ο τρόπος που θα μου προτείνετε να είναι δωρεάν ή τουλάχιστον χαμηλού κόστους.
Θέλω βασικά να κάνω μια σελίδα όπου μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν αρχεία (έχει την δυνατότητα αυτή το opencart) αλλά θέλω τα παραπάνω.
Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε να κάνω τα παραπάνω με το Opencart και όχι με κάποια άλλη πλατφόρμα.
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=10585
και φυσικά κάνε κι εσύ αν θες αναζήτηση για κάτι ενδεχομένως καταλληλότερο με τις λέξεις recurring payments
Σχετικά με τη δυνατότητα να εμφανίζεται ο κατάλογος μόνο αν κάποιος είναι εγγεγραμμένος αναζήτησε το και θα βρεις κάποια mods πχ δες εδώ:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=61338
Σχετικά με τα downloads υπάρχουν πολλά extensions που δίνουν επιπλέον δυνατότητες όπως downloading δωρεάν αρχείων από το frontend στη σελίδα του προϊόντος.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Σχετικά με το login μόνο για εγγεγραμμένους + τα επιπλέον που ζητάς κλπ κλπ, το vqmod εδώ (http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=61338) που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ δεν σε καλύπτει 100%. Το τροποποίησα για να κάνει αυτά που ζητάς, αλλά επειδή δεν έχω το χρόνο να το τεστάρω ενδελεχώς θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Κατέβασε από εδώ το Force Customer Login Plus. Θα χρειαστείς να έχεις εγκατεστημένο και το vqmod , διάβασε οδηγίες παρακάτω*.
Μετά ...
Δημιούργησε μία κατηγορία που θα είναι μόνο για συνδρομές. Στις ρυθμίσεις της κατηγορίας στο tab Design, ανάθεσε layout override -> account
Δημιούργησε ένα προϊόν για συνδρομές (μαζί με τα ανάλογα options για για όλες τις συνδρομές που χρειάζεσαι πχ silver, gold, κλπ) . Στις ρυθμίσεις του προϊόντος στο tab Design, ανάθεσε layout override -> account
Άνοιξε το αρχείο force_customer_login_plus.xml
... και πρόσθεσε τα στοιχεία της κατηγορίας και του προϊόντος που θες να επιτρέπεις στα παρακάτω πεδία
*Το vqmod και οδηγίες εγκατάστασης του θα βρεις εδώ
$allowed_category = 'path=XX';
// Όπου ΧΧ το id της κατηγορίας της κατηγορίας του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το path=XX αντικαθίσταται από το keyword της κατηγορίας.
$allowed_product = 'product_id=YY';
// Όπου ΥΥ το id του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το product_id=YY αντικαθίσταται από το keyword του προϊόντος.
$allowed_product_redirection = 'product/product&path=ΧΧ&product_id=ΥΥ';
// Tα arguments μετά το "route=" του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Όπου XX το category path και ΥΥ το product_id ακριβώς τα ίδια με τα παραπάνω. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το product/product&path=ΧΧ&product_id=ΥΥ αντικαθίσταται από το keyword του προϊόντος.
http://code.google.com/p/vqmod/download ... encart.zip
http://code.google.com/p/vqmod/wiki/Install_OpenCart
Attachments
Force Customer Login Plus
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Φίλε δεν κατάλαβα εδώ τι μου λες να προσθέσω
$allowed_category = 'path=XX';
// Όπου ΧΧ το id της κατηγορίας της κατηγορίας του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το path=XX αντικαθίσταται από το keyword της κατηγορίας.
$allowed_product = 'product_id=YY';
// Όπου ΥΥ το id του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το product_id=YY αντικαθίσταται από το keyword του προϊόντος.
$allowed_product_redirection = 'product/product&path=ΧΧ&product_id=ΥΥ';
// Tα arguments μετά το "route=" του προϊόντος που θα επιτρέπεται πρόσβαση. Όπου XX το category path και ΥΥ το product_id ακριβώς τα ίδια με τα παραπάνω. Αν είναι ενεργοποιημένο το SEO, το product/product&path=ΧΧ&product_id=ΥΥ αντικαθίσταται από το keyword του προϊόντος.
1) Φτιάχνεις μία κατηγορία Συνδρομές και την αναθέτεις να εμφανίζεται στο επάνω μενού.
2) Φτιάχνεις ένα προϊόν Συνδρομές και το αναθέτεις στην κατηγορία συνδρομές.
3) Κάνεις αυτά που αναφέρω για τα layouts στο προηγούμενο ποστ
Στο frontend πατάς το σύνδεσμο της κατηγορίας συνδρομές και βλέπεις πάνω στο url του browser το path της κατηγορίας (είναι το id της). Ότι αριθμό εμφανίζεται το συμπληρώνεις στο ΧΧ του $allowed_category και γίνεται πχ
Code: Select all
$allowed_category = 'path=15';
$allowed_category = 'syndromes';
$allowed_product = 'product_id=43';
$allowed_product = 'syndromes;
$allowed_product_redirection = 'product/product&path=15&product_id=43';
$allowed_product_redirection = 'syndromes';
Μετά τοποθετείς το mod Force Customer Login Plus στο φάκελο vqmod/xml.
Όταν θα επισκέπτεται το site ένας απλός επισκέπτης θα ανακατευθύνεται στη σελίδα εγγραφής / σύνδεσης. Οτιδήποτε σύνδεσμο και να πατήσει θα ανακατευθύνεται εκεί. (εξαιρούνται τα επιτρεπόμενα: κατηγορία/προϊόν συνδρομές, login, registration, checkout, forgotten)
Σε αυτό το επίπεδο έχει δύο δυνατότητες ή να εγγραφεί και μετά να αγοράσει συνδρομή ή να προσθέσει τη συνδρομή στο καλάθι του και να εγγραφεί κατά το checkout. Μέχρι να ολοκληρώσει την αγορά δεν θα επιτρέπεται να δει τίποτε άλλο. Όταν ολοκληρωθεί η αγορά αυτόματα θα μπορεί να βλέπει όλα τα προϊόντα.
PeoplesCode.com
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests