Post by jamesbil » Sun Mar 10, 2013 4:50 am

Hi,
I have sold 12 different items this month on my site equipatrip.com.
When i go to Products Purchased Report, it reports only one product name, no models (i dont have model numbers) quantity 12, correct total.

what is the prob and how do I fix?

Thanks
james

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by jamesbil » Thu Mar 14, 2013 8:52 pm

still got this prob..

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by straightlight » Fri Mar 15, 2013 11:35 am


The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by jamesbil » Thu Jun 20, 2013 9:06 pm

still experiencing this issue.

Any fix?

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by straightlight » Fri Jun 21, 2013 10:02 pm

jamesbil wrote:still experiencing this issue.

Any fix?
My contribution does display the product model inclusively.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by sunster » Thu Aug 01, 2013 5:33 am

Having the exact same problems on 1.5.5.1. Did a test with 4 different products but report only shows one of the products with a quantity of 4.

Backed up database and truncated order related databases and did a fresh test and same thing.

Any help would be appreciated. Shouldn't have to use another extension.

Edit: I disabled the product that it keeps added to but 3 different items on the same order did not show up, instead the quantity went up by 3 for that one product

New member

Posts

Joined
Thu Sep 27, 2012 3:25 am

Post by sunster » Thu Aug 01, 2013 12:15 pm

Geez, disabled all mods and still didn't fix it. Reinstalled 1.5.5.1 files and still didn't fix it. Tried different products and still same issue.

Other than the few of us, is no one else really having this issue or have many just not noticed it?

New member

Posts

Joined
Thu Sep 27, 2012 3:25 am

Post by jamesbil » Thu Aug 01, 2013 6:32 pm

sitll got the prob, and it should work straight out of the box without another module.

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by sunster » Fri Aug 02, 2013 2:38 am

Holy crap, so after obsessing over this error, i also don't use model #'s but instead use sku #'s. I put model #'s on 2 of the products i was using for testing and the report now worked correctly.

Bug? In the end it should be a quick fix i would think. I'll try to fiddle (product_purchased.php maybe) but it would be great for the Opencart Guru's to take a look at this please. (how do we get them to take a look at this issue?)

New member

Posts

Joined
Thu Sep 27, 2012 3:25 am

Post by jamesbil » Fri Sep 13, 2013 9:19 pm

Surely someone could recode it so that it reads the product name? not model or sku?

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by straightlight » Fri Sep 13, 2013 11:25 pm

The product name will be added shortly. Added to my to-do list.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 51 guests