Χαιρετώ όλη την παρέα.
Έχω το εξείς θέμα.Θέλω όταν κάποιο μέλος της ιστοσελίδας κάνει μια παραγγελία,στο στάδιο της ολοκλήρωσης να επιλέγει το κατάστημα το οποίο επιθυμεί, πχ έχω κατάστημα στην Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Γιάννενα και εγώ επιλέξω τα Γιάννενα να πάει mail μόνο στο κατάστημα των Ιωαννίνων και όχι στα υπόλοιπα.Ευχαριστώ Προκαταβολικά.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να φτιάξεις ξεχωριστά καταστήματα σε μία εγκατάσταση opencart και ο πελάτης να επιλέγει από την αρχή που θέλει να μπει.
Έχοντας ενεργοποιημένο ένα μόνο κατάστημα, αν θες να μπορεί ο πελάτης να διαλέγει κατά το checkout από μία λίστα επιλογών το κατάστημα που θέλει να πάει η παραγγελία, χρειάζεσαι κάποιο extension ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Δες αν υπάρχει κάτι έτοιμο στα extensions του opencart, αλλιώς μπορείς να ζητήσεις προσφορά να στο φτιάξει κάποιος developer, δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο.
Έχοντας ενεργοποιημένο ένα μόνο κατάστημα, αν θες να μπορεί ο πελάτης να διαλέγει κατά το checkout από μία λίστα επιλογών το κατάστημα που θέλει να πάει η παραγγελία, χρειάζεσαι κάποιο extension ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Δες αν υπάρχει κάτι έτοιμο στα extensions του opencart, αλλιώς μπορείς να ζητήσεις προσφορά να στο φτιάξει κάποιος developer, δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.Θα δω τι παίζει και θα ενημερώσω για την λύση που θα βρεθεί