Post by homegrownpromos » Sat Jan 26, 2013 2:26 pm

On OC 1.5.4.1. My admin redirects to http://custombandmerchshop.com/install/index.php. I can't figure out for the life of me why it does that.

I know there are many threads regarding this issue, however I have tried all solutions and come up empty. I'm guessing it's a config file issue so..

config contents on root.

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.custombandmerchshop.com/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://www.custombandmerchshop.com/image/');
define('HTTP_ADMIN', 'http://www.custombandmerchshop.com/admin/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.custombandmerchshop.com/');
define('HTTPS_IMAGE', 'http://www.custombandmerchshop.com/image/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/xxxx/public_html/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/xxxx/public_html/system/');
define('DIR_DATABASE', '/home/xxxx/public_html/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/xxxx/public_html/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/xxxx/public_html/catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG', '/home/xxxx/public_html/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/home/xxxx/public_html/image/');
define('DIR_CACHE', '/home/xxxx/public_html/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/xxxx/public_html/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/xxxx/public_html/system/logs/');
define('DIR_CATALOG', '/home/xxxx/public_html/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysql');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', 'xxxx');
define('DB_PASSWORD', "xxxx');
define('DB_DATABASE', 'xxxx');
define('DB_PREFIX', '');
?>
config contents in admin

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.custombandmerchshop.com/admin');
define('HTTP_CATALOG', 'http://www.custombandmerchshop.com/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://www.custombandmerchshop.com/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.custombandmerchshop.com/admin');
define('HTTPS_IMAGE', 'http://www.custombandmerchshop.com/image/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/xxxx/public_html/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/xxxx/public_html/system/');
define('DIR_DATABASE', '/home/xxxx/public_html/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/xxxx/public_html/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/xxxx/public_html/catalog/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/home/xxxx/public_html/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/home/xxxx/public_html/image/');
define('DIR_CACHE', '/home/xxxx/public_html/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/xxxx/public_html/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/xxxx/public_html/system/logs/');
define('DIR_CATALOG', '/home/xxxx/public_html/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysql');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', 'xxxx');
define('DB_PASSWORD', 'xxxx');
define('DB_DATABASE', 'xxxx');
define('DB_PREFIX', '');
?>
If it's not config issues as I suspect, any recommendations would be welcome!


Posts

Joined
Fri Jan 04, 2013 5:28 am

Post by ChetanCx » Sat Jan 26, 2013 6:12 pm

make sure admin/index.php has line

Code: Select all

require_once('config.php');
or better re-upload the index.php from a fresh copy of your opencart

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Dec 08, 2012 8:12 pm

Post by homegrownpromos » Sun Jan 27, 2013 1:16 am

Thanks for replying so fast. I have that line already as I have uploaded a new index.php.

Any other suggestions? This one baffles me!


Posts

Joined
Fri Jan 04, 2013 5:28 am

Post by homegrownpromos » Sun Jan 27, 2013 1:24 pm

I've fallen back to my most recent backup and re-added the products I had entered since my last backup.

Thanks guys!


Posts

Joined
Fri Jan 04, 2013 5:28 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests