Post by htsopelas » Mon Jan 21, 2013 8:43 am

Καλησπέρα σας, προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση απο την 1.5.4.1 στην 1.5.5.1 αλλά έχω κάποια προβλήματα. Ακολούθησα τις οδηγίες που έγραφε αλλά πέρνω σφάλμα:

( ! ) Notice: Error: Table 'customer_ban_ip' already exists<br />Error No: 1050<br />RENAME TABLE `customer_ip_blacklist` TO `customer_ban_ip` in C:\REMOVED\mysql.php on line 50
Κάποια βοήθεια?

Πήγα στην sql και έσβησα πρώτα το "customer_ban_ip" αλλά μετά από ένα refresh το είχε φτιλαξει ξανά και έπερνα το ίδιο λάθος και μετά έσβησα το "customer_ip_blacklist" και αμέσως μετά μου έβγαλε σφάλμα:
Notice: Error: Could not load language greek! in C:\REMOVED\system\library\language.php on line 35

Τι κάνω λάθος? Πρέπει να κάνω τις αναβαθμίσεις όπως με τα άλλα cms?

New member

Post by People's Code » Wed Jan 23, 2013 6:35 pm

Προτείνω να μείνεις προς το παρόν στη version 1.5.4.1 γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by botonakis » Wed Jan 23, 2013 8:41 pm

Καταρχάς, το δουλεύεις Local από οτι κατάλαβα οπότε δύσκολα μπορούμε να κάνουμε debug και εμείς.
Από κει και πέρα, έχεις βάλει και κάποια extensions και έχεις θέματα.
1) Απενεργοποιείς όλα τα extensions/modules.
2) Βάζεις Default Language English.

3) Κάνε αντιγραφή όλων των αρχείων από τον φάκελο UPLOAD του download: opencart-1.5.5.1.zip
4) Βάλτα στο root folder του eshop σου.
5) Τρέξε το URL του eshop σου με /install δίπλα.
Δηλαδή θα μοιάζει κάπως έτσι : www.domain.gr/install

6)Θα σου βγάλει μήνυμα Upgrade. Εάν δε στο βγάλει τότε έχεις κάνει overwrite το αρχείο config.php.
Κάντο restore από κάποιο backup σου.

Εάν στο βγάλει, περιμένεις να κάνει όλες τις αλλαγές αφού πατήσεις το πράσινο κουμπί που λέει Upgrade

7)Όταν τελειώσει, τότε φορτώνεις την σελίδα σου και ανοίγεις ένα ένα τα extensions. Εάν έχεις vqmod θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά.

Θα δουλέψει κανονικότατα.

Active Member

Location - Athens, Greece

Post by htsopelas » Thu Jan 24, 2013 7:14 am

Δεν το δουλεύω local. Έχω ένα domain που το δουλευω σαν demo... δοκιμάζω αυτό που λες και ενημερώνω... Προς ενημέρωση έχω πάρει από τις free μακετες εδώ και απλά έχω βάλει την Ελληνική γλώσσα.

New member

Post by htsopelas » Thu Jan 24, 2013 7:52 am

botonakis wrote:Καταρχάς, το δουλεύεις Local από οτι κατάλαβα οπότε δύσκολα μπορούμε να κάνουμε debug και εμείς.
Από κει και πέρα, έχεις βάλει και κάποια extensions και έχεις θέματα.
1) Απενεργοποιείς όλα τα extensions/modules.
2) Βάζεις Default Language English.

3) Κάνε αντιγραφή όλων των αρχείων από τον φάκελο UPLOAD του download: opencart-1.5.5.1.zip
4) Βάλτα στο root folder του eshop σου.
5) Τρέξε το URL του eshop σου με /install δίπλα.
Δηλαδή θα μοιάζει κάπως έτσι : http://www.domain.gr/install

6)Θα σου βγάλει μήνυμα Upgrade. Εάν δε στο βγάλει τότε έχεις κάνει overwrite το αρχείο config.php.
Κάντο restore από κάποιο backup σου.

Εάν στο βγάλει, περιμένεις να κάνει όλες τις αλλαγές αφού πατήσεις το πράσινο κουμπί που λέει Upgrade

7)Όταν τελειώσει, τότε φορτώνεις την σελίδα σου και ανοίγεις ένα ένα τα extensions. Εάν έχεις vqmod θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά.

Θα δουλέψει κανονικότατα.

Λοιπόν, δουλεύει κανονκά, εκεί πουβγάζει πρόβλημα είναι ότν γυρίζω στην Ελληνική γλώσσα... μήπως είναι από τα προβλήματα που λέει ο Opencart-Hellas ή μήπως θέλει διόρθωση η Ελληνική γλώσσα?

New member