Καλησπέρα σε όλους,
όταν αλλάζω το status μιας παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί στα Ελληνικά δεν πηγαίνει ειδοποίηση στον πελάτη. Όταν το αλλάξω σε μια παραγγελία που έχει καταχωρηθεί στα Αγγλικά τότε πάει κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχω εγκαταστήσει την Ελληνική γλώσσα στον Admin αλλα μόνο στο frontend;
Ευχαριστώ!
όταν αλλάζω το status μιας παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί στα Ελληνικά δεν πηγαίνει ειδοποίηση στον πελάτη. Όταν το αλλάξω σε μια παραγγελία που έχει καταχωρηθεί στα Αγγλικά τότε πάει κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό γιατί δεν έχω εγκαταστήσει την Ελληνική γλώσσα στον Admin αλλα μόνο στο frontend;
Ευχαριστώ!
Έχεις κάνει δική σου μετάφραση ή χρησιμοποιείς κάποια έτοιμη ?
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Πως ονομάζεται η μετάφραση που χρησιμοποιείς.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Ονομάζεται Greek Frontend Language και την κατέβασα απο τα Extensions. Είναι αυτή:
http://www.opencart.com/index.php?route ... arch=greek
http://www.opencart.com/index.php?route ... arch=greek
Δοκίμασε το εξής:
Στο φάκελο
- Δημιούργησε ένα αντίγραφο του φακέλου english και ονόμασε τον greek
- Μέσα στο φάκελο admin/language/greek μετονόμασε το english.php σε greek.php
- Μέσα στο φάκελο admin/language/greek/mail κάνε τις απαραίτητες μεταφράσεις για να αποστέλλονται ελληνικά μηνύματα.
Αν δεν βιάζεσαι, το αργότερο σε 2 εβδομάδες θα έχω ανεβάσει πλήρη μετάφραση frontend/backend για v1.5.4.1 + extension με επιπλέον προσθήκες γλώσσας για τα ελληνικά δεδομένα (εννοείται δωρεάν).
Στο φάκελο
Code: Select all
admin/language/
- Μέσα στο φάκελο admin/language/greek μετονόμασε το english.php σε greek.php
- Μέσα στο φάκελο admin/language/greek/mail κάνε τις απαραίτητες μεταφράσεις για να αποστέλλονται ελληνικά μηνύματα.
Αν δεν βιάζεσαι, το αργότερο σε 2 εβδομάδες θα έχω ανεβάσει πλήρη μετάφραση frontend/backend για v1.5.4.1 + extension με επιπλέον προσθήκες γλώσσας για τα ελληνικά δεδομένα (εννοείται δωρεάν).
PeoplesCode.com