Γεια σας,
Έψαξα και τις 9 σελίδες του forum και δεν βρήκα κάτι σχετικό για τις 2 ερωτήσεις που έχω!
1. Ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να κάνω embed video απο YouTube σε προϊόν? Δηλαδή, κάτω από το προϊόν να παίζει το βιντεο όπως στο facebook χωρίς να πηγαίνει (με link) τον επισκέπτη στη σελίδα του ΥΤ σε νέο παράθυρο.
Μάλιστα, έχω δει σε άλλο e-shop να ανοίγει το video σε στυλ lightbox.
2. Όταν καταχωρούμε συγγενικά προϊόντα (related products) κάτω από ένα συγκεκριμένο προϊόν, στο front store τα εμφανίζει σε ΤΑΒ δίπλα από την 'Περιγραφή'. Πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζονται έξω από/χωρίς το ΤΑΒ αλλά ακριβώς κάτω από το προϊόν?
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.
Έψαξα και τις 9 σελίδες του forum και δεν βρήκα κάτι σχετικό για τις 2 ερωτήσεις που έχω!
1. Ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να κάνω embed video απο YouTube σε προϊόν? Δηλαδή, κάτω από το προϊόν να παίζει το βιντεο όπως στο facebook χωρίς να πηγαίνει (με link) τον επισκέπτη στη σελίδα του ΥΤ σε νέο παράθυρο.
Μάλιστα, έχω δει σε άλλο e-shop να ανοίγει το video σε στυλ lightbox.
2. Όταν καταχωρούμε συγγενικά προϊόντα (related products) κάτω από ένα συγκεκριμένο προϊόν, στο front store τα εμφανίζει σε ΤΑΒ δίπλα από την 'Περιγραφή'. Πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζονται έξω από/χωρίς το ΤΑΒ αλλά ακριβώς κάτω από το προϊόν?
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.
Υπάρχουν έτοιμα extensions.πως μπορώ να κάνω embed video απο YouTube σε προϊόν?
Στο2. Όταν καταχωρούμε συγγενικά προϊόντα (related products) κάτω από ένα συγκεκριμένο προϊόν, στο front store τα εμφανίζει σε ΤΑΒ δίπλα από την 'Περιγραφή'. Πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζονται έξω από/χωρίς το ΤΑΒ αλλά ακριβώς κάτω από το προϊόν?
catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl
Στη γραμμή 237, 238, 239 διέγραψε τα:
Code: Select all
<?php if ($products) { ?>
<a href="#tab-related"><?php echo $tab_related; ?> (<?php echo count($products); ?>)</a>
<?php } ?>
<div id="tab-related" class="tab-content">
<div>
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Hello Opencart-Hellas...
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν 3 μέρες εκτός.
Ευχαριστώ πολύ για τη λύση του προβλήματος, έκανα οτι μου είπες και δούλεψε.
Στο τέλος το άφησα όπως είναι
Το πρόβλημα είναι όμως οτι, ναί μεν εμφανίστηκαν εκεί που τα ήθελα αλλά δεν υπάρχει τίτλος πάνω απο τα προϊόντα που να λέει 'Σχετικά προϊόντα'.
Μήπως φταίει το οτι δεν έκανα την τελευταία σου παράγραφο με τις γραμμές 297 - 322
Αφού αφαιρέθηκαν προηγουμένωνς οι γραμμές 237-238-239 η γραμμή μου 297 τώρα δείχνει έτσι:
297 <?php foreach ($products as $product) { ?>
298 <div>
299 <?php if ($product['thumb']) { ?>
κλπ.
Πως θα εμφανίζεται ο τίτλος 'Σχετικά προϊόντα'?
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουν 3 μέρες εκτός.
Ευχαριστώ πολύ για τη λύση του προβλήματος, έκανα οτι μου είπες και δούλεψε.
Στο τέλος το άφησα όπως είναι
γιατί δεν πολυκατάλαβα τι σημαίνει 'τοποθέτησε το κώδικα όπου θες' αφού εκεί που μου εμφανίστηκαν ήταν μια χαρά.Μετά ή άστο όπως είναι ή πάρε...
Το πρόβλημα είναι όμως οτι, ναί μεν εμφανίστηκαν εκεί που τα ήθελα αλλά δεν υπάρχει τίτλος πάνω απο τα προϊόντα που να λέει 'Σχετικά προϊόντα'.
Μήπως φταίει το οτι δεν έκανα την τελευταία σου παράγραφο με τις γραμμές 297 - 322
Αφού αφαιρέθηκαν προηγουμένωνς οι γραμμές 237-238-239 η γραμμή μου 297 τώρα δείχνει έτσι:
297 <?php foreach ($products as $product) { ?>
298 <div>
299 <?php if ($product['thumb']) { ?>
κλπ.
Πως θα εμφανίζεται ο τίτλος 'Σχετικά προϊόντα'?
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.
Πάνω από το που ήταν αρχικά στη γραμμή 299
Πρόσθεσε αυτό
<div class="box-product">
Πρόσθεσε αυτό
<h2 style="margin-bottom:12px;"><?php echo $tab_related; ?></h2>
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Τέλειο Opencart-Hellas...
Και πάλι έγινε ακριβώς αυτό που ζήταγα.
Σου είμαι κατ' υπόχρεος για τη βοήθεια..!!!
Χίλια ευχαριστώ.
Ένα άλλο θέμα που δεν έχει να κάνει με προγραμματισμό και ίσως δεν αφορά αυτό το forum, θα στο περάσω σε pm κι αν νομίζεις οτι αξίζει να βγει στο forum, ανοίγω ένα νέο topic.
Αφορά την αγορά extensions από opencart. Νομίζω οτι έπεσα θύμα απάτης. Την γνώμη σου θέλω.
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.
Και πάλι έγινε ακριβώς αυτό που ζήταγα.
Σου είμαι κατ' υπόχρεος για τη βοήθεια..!!!
Χίλια ευχαριστώ.
Ένα άλλο θέμα που δεν έχει να κάνει με προγραμματισμό και ίσως δεν αφορά αυτό το forum, θα στο περάσω σε pm κι αν νομίζεις οτι αξίζει να βγει στο forum, ανοίγω ένα νέο topic.
Αφορά την αγορά extensions από opencart. Νομίζω οτι έπεσα θύμα απάτης. Την γνώμη σου θέλω.
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος.