Post by goldndelicious » Tue Nov 03, 2009 8:31 pm

Afternoon All,

I was just wondering if anyone has / was thinking of making - a contribution which could automatically print all the pending invoices.

For example.

All my new orders sit as "pending" - i manually go to each invoice, print it off, get the product ready and ship it, then change the status to shipped.

What would be great is something where i have a "print all pending invoices" button, which would then print them all out for me to work with.

Cheers

personalised car signs
personalised bedroom door signs
personalised gifts for kids


New member

Posts

Joined
Sun Oct 04, 2009 8:22 am

Post by Daniel » Tue Nov 03, 2009 8:40 pm

that is in 1,3,3

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Rafael » Tue Nov 10, 2009 3:53 am

Daniel wrote:that is in 1,3,3
Yes correct in 1.3.3. However, the "Print Invoices" (on admin/index.php?route=customer/order) don't work in FF and IE.

admin/index.php?route=customer/order/invoices (blank HTML page).

The "Print Invoice" (without the s) is working great, for example at: admin/index.php?route=customer/order/invoice&order_id=5

Did you test it?

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 08, 2008 2:11 am
Location - Rotterdam - Netherlands

Post by Qphoria » Tue Nov 10, 2009 3:57 am

Rafael wrote: Yes correct in 1.3.3. However, the "Print Invoices" (on admin/index.php?route=customer/order) don't work in FF and IE.
It works... you need to check the checkbox for each one you want to see, then click it. There should be some warning for it if none are checked tho.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Rafael » Tue Nov 10, 2009 4:49 am

Qphoria wrote:It works... you need to check the checkbox for each one you want to see, then click it. There should be some warning for it if none are checked tho.
You are not Dr. Q ... but Professor Q!!!

I owe you a beer! ;)

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 08, 2008 2:11 am
Location - Rotterdam - Netherlands

Post by gavin m » Tue Nov 10, 2009 4:47 pm

Any chance of a mod for this in 1.3.2?

I don't really want to upgrade again just for this on thing.

It woudl be useful.

Active Member

Posts

Joined
Thu Jun 04, 2009 3:23 pm

Post by Lapremedia » Tue Nov 17, 2009 3:49 pm

Same here, took me ages to get my webshop working. But its to much to reinstall and go for 3.3.3

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 13, 2009 5:01 pm

Post by Daniel » Wed Nov 18, 2009 9:05 am

you don;t have to upgrade if everything is working fine.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests