Post by paco1trip » Tue Oct 30, 2012 10:23 pm

Καλησπέρα σε όλο το forum, όπως και εγώ είμαι κανούριος στο forum και γενικότερα με το opencart, και θα ήθελα λίγη βοήθεια για κάποια θέματα που δεν μπορώ να τα βρώ ή να τα καταλάβω...
οπότε,,πώς μπορώ να προσθέσω δώρο της επιλογής μου στην τελική αγορά του πελάτη..
πχ.
1) Αγοράζει το Α προιόν απο 1 κομμάτι ή 2, αγοράζει και το Β προιόν και και πάει ούτε καθεξης,,θέλω όταν τελειώσει την παραγγελία του να του έχει προσθέσει ένα δώρο (προϊον) που θα του το έχω δηλώσει εγώ χώρις φυσικά να το χρεωθεί..(συνδυαστική παραγγελία προσφοράς δηλαδή A + B = Δώρο Γ) και
2)Άχετα με το τι θα αγοράσει να έχω δηλώσει ότι μετά τα 100€ ξανά ένα προιον δώρο ΄,,

Είναι 2 διαφορετικά πράγματα γιατί αν δουλέψουν και τα δύο μετά θα πρέπει αν αξαιρείτε ο ένας κανόνας...

Ευχαριστώ πολύ για οποιανδήποτε βοήθεια...
paco1trip@gmail.com

Newbie

Post by People's Code » Wed Oct 31, 2012 9:13 pm

Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Opencart. Αν το χρειάζεσαι οπωσδήποτε, μπορείς να ζητήσεις προσφορά από developers.

Προσωρινά, μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα ως εξής:
1. Πηγαίνοντας Sales-> Orders-> Edit στη παραγγελία που θες.
2. Στο Products προσθέτεις το προϊόν που θες να δώσεις δωρεάν (αυξάνεται το ποσό της παραγγελίας).
3. Στο Totals μπορείς να αφαιρέσεις από την παραγγελία πόντους ή ένα κουπόνι ιδίου κόστους με το προϊόν που κάνεις δώρο (πρέπει να δημιουργήσει το κουπόνι νωρίτερα). Έτσι το λογιστικό υπόλοιπο προσθήκης του προϊόντος μηδενίζεται και είναι σαν να το παρείχες δωρεάν.

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by paco1trip » Thu Nov 01, 2012 9:16 pm

thanks!

Newbie