Post by mikios_69 » Sat Oct 27, 2012 2:28 am

καλησπερα
εχω εδω και μια βδομαδα προβλημα με την σελιδα μου..
http://www.papillon.com.gr/eshop
οταν μπεις στην σελιδα οταν φαινονται φυσιολογικα..
μετα απο 9-10 κλικ σε διαφορες κατηγοριες ή προϊοντα μεσα στην σελιδα αρχιζουν τα προβληματα.
απο οτι μιλησα και με αυτον που εχω αγορασει το hosting μου ειπε οτι η ip μου μπαινει σε block list και δεν με αφηνει να συνεχισω στην σελιδα.
σε αυτο το hosting εχω και αλλα δυο domain που λειτουργουν κανονικα.
οταν βεβαια φορτωσω το papillon.com.gr τοτε δεν με αφηνει να μπω ουτε στα αλλα.
αν μπορει καποιος να μου πει αν το εχει ξανασυναντησει και πως μπορω να το αντιμετωπισω.
αυτος απο το hosting μου ειπε την ευκολη λυση να διαγραψω και να ξανα ανεβασω το site κατι πολυ δυσκολο γτ εχω ριξει πολυ δουλεια.
ευχαριστω εκ των προτερων....
p.m. εκδοση opencart 1.5.3.1 εισαγωγη προϊοντων με το import/export tool περιπου στα 1400 προΙοντα.. (αν αυτο βοηθαει καπου)

New member

Location - Heraklion Creta

Post by corpus » Sat Oct 27, 2012 3:44 am

shared hosting από ότι βλέπω
αν η ip σου μπλοκάρετε (που απο ότι βλέπω αυτό συμβαίνει [ούτε ping δεν κάνει μετά το block]) αυτό οφείλετε στις ρυθμίσεις του server τις οποίες εκείνοι έχουν κάνει (τώρα γιατί και πως δεν μπορώ να ξέρω)
θα έπρεπε να σου πουν γιατί συμβαίνει αυτό, μπορεί να καταναλώνεις πολλούς πόρους απο τα συστήματα τους και να προκαλούν το ban αυτόματα εκείνοι
επομένως ή άλλαξε hosting company ή άρχισε να σκέφτεστε για κάνα vps (virtual private server)
με καμιά 150 ευρώ το χρόνο μπορείς να βρεις ένα καλό πακέτο
βέβαια θα πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις για να καταφέρεις να το στήσεις (linux, system administration)

New member

Post by botonakis » Mon Oct 29, 2012 11:02 pm

Επειδή τυχαίνει να έχω κάνει κάτι παρόμοιο στους δικούς μου server, έχουν προσθέσει Firewall στον server και αφήνουν κάποια actions ανά ip ανα δευτερόλεπτο.
Αυτό το έχουν κάνει για να γλυτώσουν traffic και ίσως να γλυτώσουν και DDoS attacks.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχουν βάλει μικρό όριο. Σκέψου ότι όταν φορτώσει η σελίδα σου, ανοίγει τουλάχιστον 20 connections στον server, να κατεβάσει, περιγραφές, εικόνες κλπ κλπ, σε 9-10 κλικ, έχεις κάνει περίπου 200 requests.

Αυτό που πρέπει να τους πεις είναι να βάλουν όριο μεγαλύτερο ή/και να αφαιρέσουν το firewall από εσένα.
Εάν δε γίνεται αυτό, τότε σου προτείνω να πάρεις ένα VPS δικό σου. Με περίπου 10 ευρώ το μήνα έχεις :
RAM 512 MB
Hard discs 20 GB HDD
NIC100 Mbit
Traffic1 TB
και είναι 100% δικό σου VPS server.

Από κει και πέρα όσο περισσότερα λεφτά δίνεις τόσο περισσότερα παίρνεις.

Εάν χρησιμοποιούν ConfigServer Security & Firewall τότε μία καλή ρύθμιση είναι η παρακάτω:
Image

Αφήνει 150 actions το δευτερόλεπτο ανά IP για 20 φορές μέγιστο σε μία μέρα. Αυτή η ρύθμιση κρατάει το μεγάλο traffic άνετα και εάν είναι σωστός ο server δεν έχει προβλήματα.

Κ.

Active Member

Location - Athens, Greece